"Живот на кръстопът": Музикален разказ за трудните решения

Новата песен на Йордан Марков говори за невъзможните избори
2 ное 2018 13:52,
0

"Само силните бури в живота ни в добри капитани превръщат ни. Вярвай ми."

В живота си често се изправяме пред ситуации, в които взимането на решение и изборът на житейска посока изглеждат непосилни. Колебанието и кръстопътят могат да се окажат красива спирка от пътешествието към красиви места. Новата песен на певецът Йордан Марков гали ухото на истинските ценители на шлагерната, мелодична и романтична музика.

"Живот на кръстопът" е част от първият самостоятелен албум на изпълнителя, който носи същото име. Видеоклипът към парчето е филмов разказ, заснет на Царската гара. След приключването му, обаче, Иван Марков не спира дотук и в момента работи върху ново видео.

Самият Йордан Марков сподели пред Bulgaria ON AIR, че многократно е попадал в подобна ситуация, в която е трябвало да реша дали да продължи да се занимавам с музика и разказа за трудностите, през които един музикант преминава ежедневно.

"За всеки един концерт минимум 4-5 пъти аз съм предварително във всеки един град, трябва да мина през всички фирми, да искам спонсори и подобни. След концерт обаче, когато светнат прожекторите и видиш усмивките на хората, веднага всички трудности се забравят и продължаваш напред", допълни Марков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари