Певицата Натали Ангелова с ново послание

"Вярвай и не се съмнявай!" мотивира хората, смята тя
13 ное 2018 13:23, Анисия Иванова
3

"Вярвай и не се съмнявай!" - това е посланието в новата песен на младата, чаровна певица Натали Ангелова, с което тя се обръща към хората, които се съмняват себе си, за да ги мотивира.

Това е втората самостоятелна песен на изпълнителката. Музиката е на Натали Ангелова, Петър Алексиев, Александър Нушев, а текстът на Натали Ангелова.

"Аз съм много колеблива, много нерешителна и може би тази песен я написах и за самата себе си", сподели тя в студиото на "България сутрин".

Ангелова разказа, че освен да се явява на конкурси и да пише песни работи също и с деца, защото е музикален педагог. Певицата разкри пред Bulgaria ON AIR, че за нея е по-важно да работи и да се развива самата тя, а не толкова конкурсите, на които се изпълняват кавъри на известни песни. По думите ѝ е много по-трудно да се създаде песен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Картофчо преди 5 години
Няма значение че никой не я познава. Важното че идеологически е правилно позиционирана. Ще я направим лесно известна. Няколко интервюта, хвалебствени статии, обяснение колко е добра и ще натиснем да я повртят повечко по радиото. За по-сигурно може да и организираме и един канал в youtube със служебно напомпани няколко хиляди гласуваниу. Ама може и да спестиме за youtube.
2
0
 
3
 
! Отговори
Картофчо преди 5 години
Вярвай и не се съмнявай в себе си - прекия път към промиването на мозъци. На следващия етап ще заменим себе си с управляващите. Няма да е сложно, защото вече вярваме и не се съмняваме само трябва да пренасочим фокуса на Вярата. Не случайно напоследък лубимата фраза на политиците е: Аз вярвам.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя!?