Ретро спомен: Spice Girls отново на сцената

Вижте как са се променили момичетата от бандата
17 ное 2018 22:25, Криси Табачка
19
Ретро спомен: Spice Girls отново на сцената
Reuters

Силата на жените може да е сред любимите теми на Бионсе, но преди тя да стане известна солова певица, едни други момичета се превърнаха в олицетворение – Spice Girls. 

Момичешката банда завладя света със своите бийтове и зарибяващи ритми, които накараха милиони да танцуват на техните хитове.
 
Те определено бяха една от най-влиятелните групи в света. Тяхната слава ни понесе като тропическа буря и може би разпадането им бе сред най-тежките новини от света на музиката, които ни се наложи да понесем.
 
Момичетата отново ни развълнуваха, когато обявиха, че се събират и тръгват на турне, макар Виктория Бекъм да отказа участие и да изрази, че ще подкрепя бившите си колежки сред публиката.
 
Spice Girls, вече четири, съобщиха пред света, че се събират, с помощта на видео и обявяването на конкретни дати и градове, в които ще могат да изпеят отново своите хитове пред фенове.
 
Полъхът на 90-те обаче няма да е пълен, ако не си припомним как точно изглеждаха Spice Girls преди, дори и само да се надъхаме за предстоящото им събиране.
 
Вижте най-добрите кадри на момичетата може да видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
3
 
! Отговори
LA Galaxy преди 5 години
Коя точно беше на Бекъм жена му, да не е с отпечатаните бутонки на челото???
17
3
 
4
 
! Отговори
Трол Горянин преди 5 години
Тяхното си беше 100% комерс, и хората ги помнят ,заради Виктория и споменатата до-долу песен , че я въртят по ретро радиото, Даже бях забравил че са 5 броя.
16
0
 
1
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Viva Forever да, има някаква автентична емоция зад него и нещо специално.. не е чак такова пазарско парче По-полека обаче да не разчувствате точно Дон Карнаж със спомени за парчета на Спайс Гърлс...
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марично, бе да ти кажа ако си на 15 годинки за тебе са баби. Аз на Виктория няма да й откажа ...на 38 съм и си мисля че не съм дядо все още..)))
14
7
 
6
 
! Отговори
Marin преди 5 години
Вече са спайсгренийс
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 11 Бе да ти кажа имат тия гърлки една наистина добра песен- Viva Forever!
12
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 6 ТрънВиктория когато се женеше за Дейвид Бекъм имаше повече пари от него в интерес на истината и то в пъти. Така че едва ли е било за парите. А и факта че вече 20 години са женени и направиха 4 деца говори не за материален интерес.
11
2
 
11
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Една от групите които успяха да покварят последната част на 90-те. Тва си беше комерс от невиждано до тогава ниво. Едни от първите които съзнателно експлоатираха и нагласяха всеки аспект от музиката и себе си за пари. Бизнес та дрънка. Много бързо бяха брутално забравени още тогава, което е знак че нищо не е пято от сърце и изкуството е кухо.Сега ги помним повече от периода 1999-2010 да кажем, щото станаха ултра ретро нещо-си.Не ми липсат имитаторките на СГ във всяка телевизия също
10
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинявам се, но тяхното влиза ли в определението за музика. Това са някакви ритми и шоу. Не познавам човек да има запис на тяхно парче, по-скоро са екранно присъствие.
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големи бяха, част от моето детство, да са живи и здрави :) И успех с турнето!
8
6
 
12
 
! Отговори
Панама пейпърс преди 5 години
Озверелиминдили,чудят се как да изцоцат някое пени,фъф обидените английски емирства все още има магазини за дискове,и тес чакали си мислят ,че някой ще им купува талаша.
7
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея си мислят, че са имали успех, щото са пяли добре и пак искат. Не виждам 50-60 годишни да им ходят на концерт.
6
9
 
18
 
! Отговори
Трън преди 5 години
Виктория се оказа най-умната и хитра от тях. Осъзна, че тази група е ден до пладне. Омъжи се за богат и известен футболист и направи милиони от модната си марка. Нищо чудно, че не се е върнала при останалите. На нея не й трябват кинти, като на другите забравени кифли.
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оу-у, тая черната пак ли ще се показва!? Хората могат сами да си бръкнат в гърлото за да повърнат. Галфонте е бил прав, когато се е тровила да я поощри и надъха за крайния резултат.
4
12
 
22
 
! Отговори
11 преди 5 години
Тия па кифли направиха една известна песен и вече били имали музика.
3
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-некадърната от спайските беше Виктория Бекъм. Факт!Това обаче не й попречи да се ожени за футболиста с най-великото центриране в историята на футбола и да му роди 4 деца.Да са живи и здрави всичките.
2
4
 
26
 
! Отговори
img456123 преди 5 години
Ба Cpice Girls, на мен ми мязат на Spice milfs:)
1
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Spice Girls u Backstreet Boys бяха водещите тийн-банди !! Няма вече такава музика !