Графа: Цветното ми настроение се пренесе в "Огън"!

Певецът за новото си видео и посещение в Индия
19 ное 2018 13:07, Александър Попов
10

Новият проект на Владимир Ампов-Графа - "Огън", привлече вниманието на феновете и се радва на голям интерес. Парчето вече е гледано десетки хиляди пъти в във видео платформите, а клипът определено грабва окото. Видеото е заснето в далечна Индия, като само в рамките на 4 минути може да се види страната от различни гледни точки. И със сигурност различна от туристическата представа.

Още по темата

"Парчето е много цветно. Точно каквото е и настроението ми през последните месеци. Докато подготвях песента си представях точно такова видео. Освен това Индия е държава, която исках да посетя от доста дълго време. Затова, когато Башмоушън и екипа на Монте се съгласиха да се включат в това предизвикателство, скочихме директно в организацията. Истината е, че каквото и да си представяш, каквото и да си чел, то е нищо в сравнение с това, до което се докосваш в тази необикновена страна", сподели пред Bulgaria ON AIR Графа.

Благодарение на "Намасте България" от музикалната компания се свързват с боливудския продуцент Рохит Кхайтан, който заедно с екипът си от Glamour Stuck Production се заемат с подготовка на локации, кастинг и цялостната логистика.

Задачата е трудна, защото Графа и Башмоушън са били решени да отидат до далечни села, да снимат обикновени хора и да разкрият Индия отвъд нейния туристически образ.

Международния екип пътува над 5000 километра вътрешни полети, за да снима в Мумбай, Джайпур, синия град Джодпур и други.

Следващото голямо предизвикателство пред певеца са двата му концерта в зала 1 на НДК в София на 27 и 28 ноември. Специално за шоуто са поръчани ново поколение мултимедиини конструкции от Италия, които зрителите на концерта ще видят вплетени в сценографията. Музикантите, с които Графа ще се появи на сцената, са Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Александър Обретенов, Васил Крумов и LaTiDa.

Dnes.bg и Монте Мюзик ви дават възможност да спечелите две двойни покани за шоуто, можете да се включите в играта тук!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
до Цецо преди 5 години
Човече, приятел, комраде, МОЛЯ ти се да почнеш да слушаш музика. В сравнение с тая драйфня, ЕкстаНина е като Моцарт... Или логото ти е на тебе ЛунаПрезидент?
7
1
 
9
 
! Отговори
до 4 Цецо преди 5 години
Ти на това *** му викаш талант ли? Или не си спомняш кой е баща му? И коя точно "песен" на таланта харесваш? Оная за мандарините ли? *** на бкп като баща му. А баща му е друга бира - лично ликвидира Балкантон и единственато място, където да се правят плочи на целия Балкански полуостров.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като видях снимката, отначало помислих, че е Божинката.А то било музикалният му еквивалент.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си остане в Индия.
4
12
 
5
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До коментари 1-3Човекът си е талантлив, защо го плюете? Много хора харесват песните му, много изпълнители ги пеят...
3
4
 
14
 
! Отговори
SS преди 5 години
Биваше да пишете "платено" ... инече за него - потомствен некадърник ...
2
4
 
14
 
! Отговори
115 преди 5 години
Този дали има поне един почитател?
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От доста години се чудя, кой го слуша тоа графа дето се е кръстил?!