Черно-бялата "Няма проблем" – новата песен на Ели Раданова

Мечтата й е да направи песни с Миро и рапъра Wosh MC
21 ное 2018 11:37, Анисия Иванова
11

Третата самостоятелна песен на младата изпълнителка Ели Раданова вече е факт. Тя е самопродуциращ се изпълнител. Певицата работи с американеца Майкъл Ар Полк и разказва историята на една несподелена, почти неслучила се любов

"Много го  харесвам. Различен подход има, всичко негово има собствен почерк. Много ми се работи с такива хора, които имат дързостта да бъдат различни и не се опитват да се впишат в масовото звучене", сподели Раданова в "България сутрин".

Черно-белият клип на "Няма проблем" е дело на две продуцентски компании - De-Da Productions и DIGMA Productions, зад които стоят Денислав Кънев, Любо Цанков, и Закари Кант.

Изпълнителката обясни, че посланието на песента и на видеото е това, че сме различни не ни прави по-малко раними и съответно е призив към толерантност.

"Занапред ще продължавам да обърквам хората, които ме слушат. Не смятам да се дефинирам нито като артист, нито като звучене", заяви певицата пред Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че има мечта да направи песни с изпълнителите Миро и рапъра Wosh MC.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Ани Стоянова преди 4 години
Видеото на това момоче е класи над всичко, което ежедневно въртите на мониторите си, господа Анонимни. Докато си заравяте главите в пясъка и се криете зад измислени имена, ще живеете измислен живот!Извадете ги тези ръце от джобовете за да аплодирате нещо стойностно, поне веднъж. Ей - така , за разнообразие ;)
7
1
 
3
 
! Отговори
Елито... преди 5 години
и докато си учеше в ПМГ Силистра си беше гола вода и сега не е прокопсала много. Има 20% талант и 80% самочувствие на класна изпълнителка, а я отвориха в девети клас на една пейка в Дунавската градина...Техните наляха един купа пари в нейното музикално бъдеще, а тя вместо да се развива ги даваше за наркотици и да се събира с ***. Уош Нещоси и Спиро да са й любимци смятайте за какво става въпрос. Ама от всяка пръчка, *** не става. Тъжно е, че като за набор 91 мяза вече на 40 годишна...
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
коя е тая?
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е, че има черен колан! А по какво няма да пиша, че ще ме изтрият...
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм хетеросексуален и се чувствам дискриминиран от този клип!БХК, "Америка за България", ПОМОЩ!!!
3
2
 
3
 
! Отговори
BigDick4You преди 5 години
Това, че песента и е трета, а аз до момента не съм чул и запомнил ни една е показателен факт!))
2
0
 
0
 
! Отговори
месара преди 5 години
до 3 : сега е на мoда да се говори за толерантност ,за тия, за ония, за мигрантите....., и момето е яхнало вълната с мисълта че така ше пробие.
1
2
 
3
 
! Отговори
месара преди 5 години
още една дето ше става известна, така де, мама и е казала че има талант!