Михаела Маринова атакува с "Tiempo" англо-испаноговорящи

Тази песен е мечтан проект за мен, признава певицата
Обновена: 26 ное 2018 11:24 | 26 ное 2018 11:23, Анисия Иванова
6

Младата певица Михаела Маринова представи последната си песен "Tiempo", с която тя атакува директно международната публика с текст за англо-испаноговорящи.

"Тази песен е мечтан проект за мен. Песента я направихме за 4 часа, всичко стана много бързо. В нея има много огън, страст и романтика. Представя се една еротична жена, романтична бих казала", сподели още изпълнителката в "България сутрин".

Песента има и видеоклип, режисиран от Люси Иларионов.

"Нямах търпение тази песен да излезе - нито първият сняг, нито падащите листа ме спряха. Надявам се да пробие и хората да я харесат", уточни певицата пред Bulgaria ON AIR.

Тя обясни, че учи италиански, но испанският е навлязъл много като език. Именно затова го е избрала за своята песен. Освен всички проекти, изпълнителката учи музикално-сценична режисура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Песента й е пълна боза.Може би най-слабата й досега.Това че е на два езика абсолютно нищо не значи,ако няма качество.Е залага се и на някаква еротика,но то това вече е пълен шаблон,всички го правят.
5
3
 
2
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Ъъъъъ, коя е тази?
4
3
 
4
 
! Отговори
До Анонимен, #2 преди 5 години
Михаела Маринова е не само много чаровно момиче, но, лично за мен, е най-талантливата млада българска певица!Друг е въпросът, че има остра нужда от добри текстописци и композитори.Това момиче е едно богатство! Има нужда от обич, подкрепа, а не от плюене и писане на простотии!Вярвам в нея и много скоро ще я видим по света.Където няма да я обиждат, а ще й предоставят всичко нужно, за да доразвие таланта си и да радва публиката с изпълненията си.
3
2
 
4
 
! Отговори
jojo преди 5 години
ако не ти дреме, защо четеш и коментираш :Д
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая новина за тоя носорог по колко пъти на седмица ще я публикувате ? На никой не му дреме за поредната "преуспяла" бг певачка.....
1
2
 
4
 
! Отговори
THE GAME преди 5 години
POT OF GOLD