Преди концерта: "Дай ми време" с Белослава

Певицата с два сингъла и ново видео
28 ное 2018 11:37, Петя Славова
0

Белослава представя новата си песен "Дай ми време" дни преди предстоящия ѝ концерт в София в столичния клуб Carrusel на 29 ноември, където тя ще представи два сингъла и новото си видео. Това е началото на петия ѝ музикален албум.

"Искаше ми се с началото на този албум да отворим страниците с част от танца и динамиката на нашия живот, защото въпреки че вече сме пораснали - говоря за моята публика, моите колеги, моето поколение, в нас продължава да има едно здраво туптящо диско, темпо и желание за живот", обясни певицата в студиото на "България сутрин".

Пред Bulgaria ON AIR тя сподели, че за песента и видеото ѝ е работила с музиканта Антони Рикев, оператора Жоро Марков и режисьора Васил Стефанов. Тя коментира, че светлината и хубавия клип са нещо много важно.

"Ние постоянно бълваме сингли, но не се знае кой ще влезе в албума. През целия път да съм в студиото, тук при вас и в нашето студио, ние непрекъснато измисляме нови неща. До края ще се кристализира идеята за албума и какво ще влезе вътре", обясни Белослава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари