Броени дни до срещата с оркестъра от фамилия Щраус

Strauss Capelle Wien ще са на 1 декември в зала 1 на НДК
29 ное 2018 10:37, Петя Славова
1
Броени дни до срещата с оркестъра от фамилия Щраус
Снимка: Strauss Capelle Wien

Делят ни броени дни до концерта на Strauss Capelle Wien - оркестърът създаден от фамилията Щраус. Събитието е на 1 декември в Зала 1 на НДК.

Малко преди визитата им в България диригентът на Strauss Capelle Wien Маестро Rainer Roos сподели, че той и музикантите от оркестъра много се вълнуват от срещата им с българската публика и пълната зала 1 на НДК.

Концертът започва в 19.00 часа, затова от организаторите призовават за навременно пристигане и настаняване в залата. Вратите отварят малко след 18.00 ч. В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето и/или опасни предмети.

С оглед на приятното изкарване по време на концерта, организаторите молят за премерена и възпитана употреба на фотоапарати и мобилни устройства. Забранено е внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но с придружител и без право на седящо място. Организаторите допълват, че Зала 1 е почти разпродадена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: концертндкStrauss Capelle Wien
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На родните ценители на музиката, това ще им е прекалено скучно.Те си искат Андре Рийо...с шаренките костюми...да им свири на цигулка "Една българска роза"...ей такива неща :)