"Без вяра": Дует "Авеню" за отчуждаването на обществото

Музикантите с нова песен
7 дек 2018 12:52, Петя Славова
0

Дует "Авеню" - Борислав Иванчев и Велизар Соколов, излязоха с нова песен. Парчето се казва "Без вяра" и е посветено на отчуждаването в обществото, което можем да наблюдаваме с невъоръжено око всеки ден. 

"Песента констатира отчуждението в обществото. Но всъщност казва, че все още има време да си върнем вярата, а какво по-хубаво преди Коледа. Единственият начин да се съхраним като човеци е да запази вярата – вярата в себе си, в усилията си, в това, че е по-добре да има някого до нас, вярата в космическата хармония, която движи парада", отбеляза Соколов в "България сутрин". 

Той посочи, че медийната свобода в България се промени в последните няколко години. По негови думи преди имаше повече свобода за изкуството, а сега толкова се стремим към популярното, че лишаваме хората от качествена музика. 

"Какво по-хубаво от вярата – без нея сме загубени. Ние вярваме в нещо, което е свято. Наслаждаваме се невероятно, че правим песни. В момента работим по-нов материал. Дори имаме нова готова песен. Насъбира се доста материал, когато човек не твори. В последните 2-3 години виждам, че се появяват по-различни музиканти. Не всички творят в mainstream стиловете", подчерта Иванчев пред Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари