"Ти си": Новогодишно парти с Оратница, Balkansky, Ogonek...

Алтернативните банди са с покана за меломаните
Обновена: 17 дек 2018 15:52 | 17 дек 2018 15:52, Петя Славова
1
"Ти си": Новогодишно парти с Оратница, Balkansky, Ogonek...
Снимка: Mixtape

Музика на живо и джиджей сетове са ни подготвили в двете зали на Mixtape в новогодишната вечер. Навръх Нова година там се събират едни от най-слушаните алтернативни банди за четвъртото издание на партито "Ти си". Хедлайнери са Оратница, Balkansky, Ogonek. The Bedlam Club, Lazy Face, Africandro и Tropical Disco.

Събитието си има и послание - към всички онези, които искат да променят нещата през новата година, да се усъвършенстват и да създават свой нов късмет. Новата година отваря нова страница в живота на всеки от нас, както и нови предизвикателства. Идеята на "Ти си" е да зареди с вдъхновение и музикална енергия.

В навечерието на новата година, броени дни след премиерата на най-новия албум на Оратница Alter Ethno, бандата отново ще зарадват всички с впечатляваща смесица от фолклорни мелодии и акустично изпълнени електронни стилове (дъбстеп, трап и дръм енд бейс).

Меломанско внимание заслужава и специалният дъбстеп сет на Balkansky с експлозивното сценично присъствие на Иван Шопов.

Сред участниците в музикалното събитие е и Валери Шолевски - Ogonek един от най-харесваните дръм-едн-бейс артисти в тежкия спектър на стила не само у нас, но и в цяла Европа.

За страхотната новогодишна атмосфера ще допринесе и кинематографичната музика на The Bedlam Club. Филмов саундтрак, изпълнен от пънк банда на джаз инструменти - мистериозното пътешествие през различни жанрове (трип хоп, джаз, брейкбийт, фънк и експериментал) прави всяко тяхно изпълнение - меломанско приключение.

За първи път тази година, във втората зала на клуба, публиката ще се наслади на музика от цял свят. Ще чуем балкан бас и реге селекцията от Lazy Face афро бийт и етно денс мелодиите от цял свят на Africandro и всичко това - събрано в танцувалните горещи вибрации на  общия им проект Tropical Disco.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари