Бойкот на Джако след историите от Невърленд

Три големи радиостанции изтеглят музиката му от ефира
67
Бойкот на Джако след историите от Невърленд
Снимка: Reuters, архив

Три големи радиостанции в Монреал преустановиха да пускат песни на Майкъл Джексън в резултат на твърденията за посегателства над деца, отправени срещу покойния музикант в документален филм, излъчен в неделя по канала Ейч Би О, предаде БТА като се позова на Асошиейтед прес.

Още по темата


Кристин Дикер, говорителка на Главната комуникационна компания, която притежава трите радиостанции, каза, че музиката на Джексън е изтеглена от ефира от вчера в отговор на реакции на слушатели след излъчването на документалния филм "Да напуснеш Невърленд".

Трите радиостанции, спрели излъчването на песните, са френскоезичните Се Ка О И и Ритм и англоезичната Дъ Бийт.

Говорителката на компанията собственик на радиостанциите каза, че решението ще се прилага и за други нейни медии в по-малки населени места на Квебек.

Компанията има 23 радиостанции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ШопоНикога не е бил педофил!Никога!Ама чукча писатель,не читатель!Още на времето се опитаха да го одерат,но не им се получи,съда го оправда!Сега,след като умря, пак опитват,и скоро ще се разбере!На времето тарикати съдии и прокурори осъдиха Филип Морис за нанесени вредиот пушенето !И им смъкнаха ...1 милард и половина!След време нещастника дето ги осъди си призна,че са му дали 10 млн!Останалото големците са го лапнали!Щом го спират от слушане значи от високо ниво са се прицелили в парите му
36
0
 
11
 
! Отговори
До Мими преди 5 години
Абе, Мими, на кой му пука за музикалните ти вкусове!Па и за да възхвалиш един творец, не е нужно да оплюваш друг.Ама толко ти акъла!
35
0
 
5
 
! Отговори
МузикаНъ преди 5 години
Пускат или не - пак ще плащат на наследниците на Джако.Мафиотските издаделски структури събират рекет и разпределят благините само до отбрани музиканти в техен списък. Какво се слуша няма голямо значение.
34
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато обръщам яката налюбимото си зимно палто,вятарът отвлича вниманието ми.Виждам децата на улицатас оскъдно количество хранаКой съм аз, за да бъда сляп за това?Да се преструвам,че не виждам от какво се нуждаят.Неприветливо лято.Счупено гърло на бутилкаи една човешка душа.Те следват заедно вятъра,защото няма къде да отидат.Ето защо, искам да знаете.Ако искаш да направиш света по-добро място.Вгледай се в себе си и след това направи промяна.Трябва да го разбереш, докато имаш време
33
46
 
8
 
! Отговори
Мими преди 5 години
Музиката на този *** не ми харесва изобщо. Фреди Меркюри е друго нещо!
32
4
 
37
 
! Отговори
Турски ятаган преди 5 години
Спомням си на една пресконференция беше дошъл с шимпанзето Бабълс,на което даваше мляко от чашата си.В друго интервю обясняваше,че е толкова отвратен от хората,че предпочита да е в компанията на животни.Майкъл Джексън беше лакмус за състоянието на нашия свят,нещо което малко хора могат да разберат.Всичко около него чупеше рекорди.В Истанбул гледах хора да припадат на концерта му.Този човек заразяваше всичко около него с енергията си-всичко!Незнам как ставаше,но около него бе наелектризирано.
31
41
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Цял свят знаеше ,че е педофил. Но педофил ,който носи огромни печалби ...Сега не носи печалби и го подпукаха...
30
8
 
0
 
! Отговори
до 27 преди 5 години
Колкото и да внушаваш - кацнаха. Това, че ти ще бълваш злоба докато си жив, от това че са кацнали е друг проблем.(сериозен патологичен проблем)
29
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На когото му харесва, да го слуша. Аз тази музика никога не съм слушал, освен по някое радио или клип по телевизия. Ама записи негови... сори.
28
35
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук само някакви педофили го защитават, имало ли е проникване или не, кастриран бил и незнам си какво.... Ми не е важно бе, дори самото опипване се води блудство! Трябва в регистър да ви вкарат всички подобни дето се защитавате помежду си и ми обяснявате как едва и не било нормално...
27
0
 
33
 
! Отговори
М да преди 5 години
Майкъл Джексън е едино талантливо но нещастно дете. Създадено манипулирано и унищожено от реазвлекателната индустрия в САЩ. Този човек е бил лишен от детство. Той не играл с врастници а е бил подчинен само на мениджъри лакоми за пари. Това дете е нямало изградени защитни механизми. Кое е истина и кое не немога да кажа. Единстсвено го съжалявам защото живота му е бил отвратителен. Той няма вина за нищо фалша и жаждата за пари на индустрията го съсипаха. Не го пожелавам на никой
26
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Току що си пуснах няколко негови песни-ей така напук на статията.Този човек е адски въздействащ!Света не осъзнава какъв изпълнител сме загубили.Да плюеш по такъв гигант е смешно.Джексън ще се изследва от бъдещите поколения наравно с Джеймс Браун,Бийтълс,Елвис,Марли,Хендрикс...Кралят е винаги сам!
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам какво ни интересуват радиостанциите в Канада.
24
2
 
12
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
До от немскo/Монреал не е в щатите, а за останалото си прав и то напълно.Щатите са държава на евреите, а повечето евреи са адвокати. Именно адвокатите измислят закони по които всеки има право да съди всеки за всичко. Така де, пара да пада , дето се вика.
23
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 26 от немскоАбе американците с фалшиво видео кацаха на Луната та няма да окалят някой певец или обикновен човек
22
1
 
21
 
! Отговори
от немско преди 5 години
Някои искат да гушкат пари и скалъпват всякакви п ро с то ти и за известни личности. това е САЩ, една пропадаща държава където кракът ми няма да стъпи. Там могат да те обвинят в някакво престъпление и да те затворят без причина.
21
0
 
0
 
! Отговори
До Турски ятаган преди 5 години
До Турски ятаганПървият видеоклип е БЪЛГАРСКИ!
20
37
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не сън го слушал от години и определено не ми липсва. Музика правеше Джаксън 5, след това Wacko бе маркетингов продукт.
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умеят в щатите да правят пари от умрели.
18
6
 
46
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Не могат да се примирят как така продължаваме да го слушаме и обичаме 10 години след смъртта му. Но Майкъл Джексън ще бъде слушан още дълги години а те отново ще изпаднат в забрава.До Турски ятаганСподелям и подкрепям всичко казано от теб. Музиката на Майкъл Джескън ме прави ежедневно щастлива - музика създадена със сърце и любов. Той БЕШЕ и ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА да е ВЕЛИК!