Бойкот на Джако след историите от Невърленд

Три големи радиостанции изтеглят музиката му от ефира
67
Бойкот на Джако след историите от Невърленд
Снимка: Reuters, архив

Три големи радиостанции в Монреал преустановиха да пускат песни на Майкъл Джексън в резултат на твърденията за посегателства над деца, отправени срещу покойния музикант в документален филм, излъчен в неделя по канала Ейч Би О, предаде БТА като се позова на Асошиейтед прес.

Още по темата


Кристин Дикер, говорителка на Главната комуникационна компания, която притежава трите радиостанции, каза, че музиката на Джексън е изтеглена от ефира от вчера в отговор на реакции на слушатели след излъчването на документалния филм "Да напуснеш Невърленд".

Трите радиостанции, спрели излъчването на песните, са френскоезичните Се Ка О И и Ритм и англоезичната Дъ Бийт.

Говорителката на компанията собственик на радиостанциите каза, че решението ще се прилага и за други нейни медии в по-малки населени места на Квебек.

Компанията има 23 радиостанции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората стават все по-глупави и по-глупави.Вярват на всичко поднесено от медиите,без да могат да си размърдат сивото вещество.Сегашното поколение не може да мисли самостоятелно и не може да види истината.То е лесно манипулативно и неспособно на съпротива срещу системата.Проучвания сочат,че 42% от тийновете днес не могат да разберат и вникнат в прочетеното.Загубено поколение,плюещо срещу човек обогатил нашия свят с невероятно въздействаща музика.
16
3
 
46
 
! Отговори
скалъпено звучи преди 5 години
Не съм фен на Джексъна, но ми е странно защо този Джеймс,чак след смъртта на Майкъл се сеща да говори,че е бил изнасилен на 10 години. Имаше дело,защо тогава и той не е дал показания?Дали не иска да стане известен като скалъпва истории? Ако бях на мястото на децата на Джако,щях да проверя въпросният пръстен с диамант,който Джако уж е подарил на тоя, дали наистина е бил купен от него и кога точно се е случило. Ако е истина всичко това ,то тогава родителите на 10-годишния Джеймс са продали детето.
15
4
 
50
 
! Отговори
Турски ятаган преди 5 години
В опит да трупат рейтинг,медиите пропуснаха най-важното,истината!Този човек счупи всички рекорди.Този човек раздаде милиони за благотворителност.Този човек се бореше за опазване на планетата и беше против политическата система.Обогати света ни.Благодарение на него сега гледаме видеоклипове-хрумнала му е идеята да има кратък "филм" към музиката.Наричал ги е "Шорт филми".Благодаря,Майкъл Джексън че бях твой съвременник!
14
39
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои искат да оправдаят Джако с това, че не му е рипало чушлето, понеже бил кастрат. Не е въпросът в проникването, а в намеренията! Ако някой иска да изнасили детето ви, но нещо го възпрепятства, ще го оправдаете ли? А? Не отговаряйте, въпросът е риторичен....
13
1
 
37
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Хората са способни на всичко за пари.
12
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евтин пиар на некви радиостанцийки в квебек, най-бедната от всички провинции в Канада. Изтеглят музика която и без тва много не пускат и си мислят да привлекат клиентела по този начин като "съвестни", но сега покрай всичко музиката на Джексън ще се върти нон-стоп и тия станцийки ще скърцат от яд със зъби и туку виж пак подкарали "дъ муунуок" с някво си супер тъппо извинение бухахах
11
28
 
13
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Тогава имаше дело, но го оправдаха! Интересно сега, дали ще се възобнови и дали ще бъдат поведени под криминална отговорност прокурора и най-вече съдията, които навремето го оправдаха със споразумение! Продажна работа.
10
15
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Феновете му пък ще бойкотират тези жалки радиостанции. Я да видим кой кого?
9
26
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 9БАЩА МУ ОБЯВИ , ЧЕ ГО Е КАСТРИРАЛ ХИМИЧЕСКИ ОЩЕ КАТО ДЕТЕ ЗА ДА НЕ СИ ИЗГУБИ ГЛАСА!!!НА ПСЕВДО ЖЕРТВИТЕ СЕ ПЛАЩАТ ХИЛЯДИ ДОЛАРИ ЗА УЧАСТИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ КАКВА ИЗВЕСТНОСТ ПРИДОБИВАТ!23
8
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бащата на петимата братя на М.Джексън е сводничел с тях. Оттам тръгват нещата. Пробутвал ги е в педофилските кръгове с цел облагодетелстване и известност. Потомствените педофилски семейства са добре известни на тайните служби и поради зависимостта си са ги разработили като материали за всякакви гадости - включително експерименти с хора.
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеНТи отде знаеш?Да не ти се е пробвал?
6
10
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прегледах накратко участието на главните му "жертви" Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък при Опра и спрях видеото крайно обиден, че авторите на тази простотия си мислят, че съм толкова *** да се вържа на този театър. Напишете в Гугъл "Oprah Winfrey: 'Leaving Neverland' is much bigger than Michael Jackson", репортажът е на NBC News. В материала се ползват елементарни фейсбук подмятания, внушения, слаба актьорска игра и промивки в опит насила да се сатанизира Майкъл Джаксън.
5
27
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН БЕШЕ ИМПОТЕНТЕН С НЕРАЗВИТА РЕПРОДУКТИВНА СИСТЕМА!АКЪЛА МУ Е БИЛ КОЛКОТО НА 10 ГОДИШНО!ТЪЙ , ЧЕ КАКЪВ ТОЧНО СЕ-КС Е ИМАЛО АКО Е ИМАЛО.
4
14
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БЕЗ ДА Е ИМАЛО ПРОНИКВАНЕ ТОВА СИ Е ЧИСТО ЗЛОСЛОВЕНЕ!
3
10
 
57
 
! Отговори
2 преди 5 години
защо всички "жертви" не се оплакваха, когато Майкъл беше жив, а сега 10 години след смъртта му
2
10
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Три големи радиостанции изтеглят музиката му от ефира"След като 40 години го въртяха и още 11 години след смъртта му. Страхливи нещастници, пуснаха им едно филмче и почнаха да бягат от него сякаш е прокажен, а изобщо не им минава през акъла, че творчеството му няма никакво отношение към отправените му обвинения.
1
13
 
35
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ))))ТОВА , ЧЕ ГИ Е ПРЕГРЪЩАЛ И ИМ Е ПОДАРЯВАЛ ПОДАРЪЦИ БРОИ ЛИ СЕ ЗА ПЕДОФИЛИЯ ЩОТО АКО СЕ БРОИ ТО СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ !!!ИМАЛО ЛИ Е ПРОНИКВАНЕ ТОВА Е ВЪПРОСА :D