Скандал в шоубизнеса на Южна Корея: Гавра, изнасилване!

Един от най-известните им изпълнители склонявал към проституция
15 мар 2019 11:49, Петя Славова
11

Скандал разтърси южнокорейската музикална индустрия. Един от най-популярните изпълнители – Сенгури, е обвинен в склоняване към проституция. Полицията разпитва още един певец по подозрение в изнасилване.

През 2006 година на музикалната сцена в Южна Корея се появява музикалният фенмен – групата "Биг Бенг". За отрицателно време бойбандата, съставена от петима млади и талантливи изпълнители, се изкачва на върха на музикалните класации, предаде Bulgaria ON AIR.

Момчетата са определяни за кралете на к-попа. А музиката им беше причината светът да обърне поглед към непознатия до тогава жанр. Въпреки славата, феновете и парите – групата не е защитена от провал.

Преди месец бандата беше разтърсена от жесток скандал. Един от членовете ѝ - Ли Сеун-Хюн, известен със сценичното име Сенгури, се оттегли след обвинения, в склоняване към проституция, пласиране на дрога и проява на агресия срещу жени.

Всичко това се случвало в нощен клуб, който Сеунгри управлявал.

Сенгури е свързан и с още по-ужасяващи престъпления. Според полицията той и друга знаменитост - певецът и телевизионна звезда Джунг Джун-Юн, са членове на едни и същи групи в интернет за споделяне и коментиране на видеозаписи.

Там двамата се шегували как дрогират и изнасилват свои партньорки. За престъплението свидетелства и признание на друг известен южнокорейски изпълнител - Йон Джун-Хюн.

В Instagram той се извини, че е гледал видеозапис на Джунг и е писал непристойни коментари. Сенгури, разбира се, отрича всички обвинения. Той заяви, че ще докаже своята невинност и докато не го направи няма да се върне на сцената.

Скандалът обаче е толкова грандиозен, че по всичко личи – полицията в Южна Корея е твърдо решена да разобличи гнилите ябълки на шоубизнеса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НачиииБрат пампайци некакви, на никой не му пука :)
10
1
 
4
 
! Отговори
Начиии преди 5 години
Не знам какво е Сенгури, името му е Сънгри. Статия с минимална информация. Осем са подсъдимите лица, като обвиненията за всеки са различни, но сборът е:Сводничество, търговия с наркотици, дрогиране, изнасилване, записване и разпространение на жертвите без тяхното знание и съгласие. Включително и една непълнолетна.
9
3
 
8
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Добре де, какво е "бойбандата" ??? Нарочно ли го правите или само за да генерирате коментари? Ако намерите грешки в моя коментар, може и да ми се размине с оправданието, че не съм журналист. А вие какви сте и пишете подобни глупости? Аман вече от хора набедени за журналисти!
8
11
 
7
 
! Отговори
джендъри преди 5 години
Неопределено звучащи песни, изпяти и изтанцувани от хора с неопределен пол - това е Кей поп.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да отидат на турне при Ким.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо да го пускат.Феновете искаме песни
5
1
 
5
 
! Отговори
до 3 Инфото е ценно преди 5 години
Ама защо ще го изнасилват ! Та той ще ходи да им пуска за кеф.
4
1
 
6
 
! Отговори
м даа преди 5 години
Ванко идно, Шамаря , Таркан, Пайнера и те са минали по тоя път. Трудно е млади, красиви и готови на всичко момичета , да ти се слагат и да не се възползваш
3
1
 
15
 
! Отговори
Инфото е ценно!!! преди 5 години
До EtienХората искат да бъдеш предупреден, ако случайно решиш да се отбиеш в Южна Корея. Да не те дрогира и изнасили някой!
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мичо тосии нормални бре... За техните географски ширини. Ама нали и те се "узападнячеха".
1
3
 
28
 
! Отговори
Etien преди 5 години
Не знам какво да правя с тази информация.