"Мери Бойс Бенд" възпя любовта на Ромина и Дарко Тасевски

Двамата с основна роля в песента "До края на света"
28 мар 2019 15:05, Красимир Ангелов
3

"До края на света" е името на последното емоционално видео на "Мери Бойс Бенд". Главната роля в клипа е отредена на Ромина и Дарко Тасевски. Кадрите са основно от живота на двойката в Тайланд, България, Македония и Израел.

"Животът ни намери преди десетина години. Запознахме се през 2010г. "До края на света" разказва за любовта и как си готов да стигнеш до края на света с любимия човек. Роми е много отдадена на съпруга си и семейството. Цялата тази магия е заснета само от Роми и Дарко", сподели вокалът на "Мери Бойс Бенд" Мария Мутафчиева в "България сутрин".

"Любовта е една искра, която пламва и просто трябва да я поддържаш. Тайната е разбирателството. Именно затова го следвам навсякъде. Не е логично да остана в България да гледам децата, а Дарко да пътува в чужбина", каза от своя страна Мис България 2010 Ромина Тасевска.

"Това са нашите емоции през целия път по целия свят", поясни тя, запитана за видеото към песента "До края на света".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Ромина е съпруга на Ал Бано.Много ти е информацията. Ромина Пауър и Ал Бано се развеждат 1999г.,т.ест преди двадесет години!!Съпругата на футболиста Дарко Тасевски се казва РОМИНА Андонова. Не веднъж си доказвал, че имаш странно чувство за хумор. Може би си падаш по Ивана!?
2
2
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Ромина е съпруга на Ал Бано. Какъв Дарко Тасевски ви гони?
1
3
 
0
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Най-разпознаваемият глас на българската естрада - Мери!Песни "напоени" със смисъл и вдъхновение!"До края на света" е вълнуваща песен, но на мен ми допада повече "Двамата с теб"!Музиката на "Мери бойс бенд" е велика и вечна!