Rammstein разгневиха евреите, експлоатират Холокоста в нов клип

Еврейски политици заклеймиха видеото на германците
28 мар 2019 21:13,
109
Rammstein разгневиха евреите, експлоатират Холокоста в нов клип
Снимка: кадър Youtube

Rammstein никога не са бягали от щекотливите теми. В последните над 20 години германската банда е покривала теми като садомазохизъм, инцест, некрофилия, пиромания, канибализъм и сексуално насилие.

Най-новата тема, с която музикантите разгневиха част от обществото е засегната в промоционален клип, в който членовете на бандата са облечени с униформи от концентрационен лагер.

В краткото видео, което Рамщайн публикува в Twitter и YouTube, членовете й могат да бъдат видени с примки около врата и са облечени в раираните униформи, които жертвите на холокоста са носели в лагерите на смъртта.

Върху един от тях се вижда и жълтата Звезда на Давид, която евреите са били принудени да носят от нацистите.

Еврейски групи и политици бързо заклеймиха видеото, твърдейки, че Rammstein са "отишли твърде далеч".

"С това видео групата настъпи линията", заяви пред "Bild" Шарлоте Кноблох, оцеляла от Холокоста и бивш президент на Централния комитет на евреите в Германия.

"Инструментализацията и тривиализацията на Холокоста, както е показано в клипа, е безотговорно", добавя Конблох.

Феликс Клайн, начело на правителствения кабинет за борба с антисемитизма, заяви, че ако Холокостът е използван като тема, само за да поощри продажбите, то тогава "това е безвкусна експлоатация на артистична свобода".

Говорител на мемориала "Яд ва-Шем" в Йерусалим обясни, че от организацията са призовали артистите да се отнасят с паметта на жертвите на Холокоста с уважение.

"Яд ва-Шем" не критикува артисти, които използват сцени от Холокоста, но те не бива да обиждат или омаловажават паметта на трагедията, допълват още от организацията.

Нито Rammstein, нито звукозаписното студио са коментирали краткото видео.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
30
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
Когато преди години пуснаха шеговито една плажна песничка Mein Land с *** текст и ясно послание, никой не се усети. После нещо се случи в Европа.
22
1
 
18
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
Със сигурност продуцентите на клипа са евреи.
21
0
 
34
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
- Егааати пичовете!
20
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 18 Кой ти каза,че всички банки са на евреи?От големите богаташи като най-голями са хората от фамилията Ротшийлд!Обаче и те не могат да надминат по богатство ,човек за който никога може би не си чул!Жан Пол Гети е най-богатия човек за времето си след Втората световна!Надушва,че светът ще се нуждае от петрол и продуктите от него!
19
3
 
29
 
! Отговори
хер меркел преди 5 години
Толкова толерантен и мултикутурен клип не бях гледала много време.Ще го прегледам още 6 милиона пъти. ...Но първо ще си пусна fake history channel.
18
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мноого добро! Респект за Рамщайн!
17
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще гледате поредния епизод на "осъдени за песен" и "осъдени, защото не мислят, както някой друг иска". Копирайте и гледайте клипа. Увеличете числото в брояча. Дайте малко съпричастност към германците, които са жертвите на политкоректността, омразата към успешните бели хора. И никой от тях не казва, че е нямало лагери и холокост. Но, когато превърнеш трагедията си в средство за потискане на други и печалба, повече никой не ти съчувства.
16
0
 
22
 
! Отговори
Здрасти преди 5 години
Rammstein hi tler е песен на годината много е яка
15
2
 
26
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Рамщайн отговориха още преди години!Du Hast!
14
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледах целият клип тези 35 секунди които са дадени тук не казват нищо но в пълният си вид има страшно послание към германският народ и управници. Ако изобщо германците имат мозъци да го разберат. Щото до колкото съм запознат с мозъците им през 15-те години в които живях в германия са на ниво бавно развиващи се. А рева на евреите е че са ползвани като олиго.френи. А те не искат да са такива.
13
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15Ми всички банки се държат от евреи.Нали се сещаш който държи парите купува власт и така се получава сливането на капиталът с властта.Офф кво ти обяснявам ти ако не ги знаеш тия неща на тия години?Къде си живял последните 60 години на самотен остров?
12
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато някой е против еврейте -антисемит.(думата немие ясна).Когатоеврей тормозят хора,държава,или светатогава ,какво е -понятието,-щото излиза,че все еврейте са потиснати.
11
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европа отива към гражданска война. И вина за това имат и т.нар. НПО организации, които постоянно потискат и свобода на словото, и нормална дискусия за отминали събития, притискат правителства да пращат в затвора хора само заради това, че са изразили мнения, което е брутален тоталитаризъм. Да не говорим, че специалност споменатите възмутени организации нямат никакъв проблем да сеят омраза срещу белите европейци. И все по-малко европейци изпитват съчувствие към холокост. Това е резултата.
10
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10 Посочи поне 5ма влиятелни мултимилиярдери от еврейски произход!Това е мит за приказните им богатства пуснат от самите евреи!По -богати от евреиската общност са различните масонски тайни общества .
9
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как няма да са недоволни евреите,Рамщайн платиха ли авторски права на евреите?Сега всеки евреин,може да заведе дело за каквото си поиска ,те все ще са прави!
8
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента тва прави цяла Европа със себе си.Самоубива се плачейки за ЕВРЕЙТЕ.Като гледам така може би 80-90% от богатите и влиятелни хора в светът са евреи нещо май не са много за съжаление?Смисъл живеят по 100-120 години милиардите са в банките обикновено имат и по 5-6 деца родени с платинена лъжица в устата. Бедните те? Пхах,май бедните ние.
7
0
 
24
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
Гледайте видеото и слушайте песента... Deutschland се казва. Ще разберете къде и на кого бъркат. По немските новини пише, че точно в Гелзенкирхен ще е премиерата на новото им турне. В тази мека на "Германия"
6
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От тези 35 секунди нищо не се разбра. Просто някакви са се облекли като затворници и са си наденали въжета за бесене. В какво се състои провокацията че тези юдеи така са се разквичали.
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дреме им на Рамщайн.
4
1
 
38
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
Гледах целия клип в тубата преди час, преди новината тук, щото съм абонат на канала им. Както винаги коментарите отдолу са забранени. Видеото има много силни и противоречиви послания. Мъка в Рамщайн за Германия. Гледайки цялото 9 минутно видео до край, оставам с впечатление, че се сбогуват със себе си и кариерите си с това видео. Ще ги затрият. В блоговете пише, че щом Списъкът на Шинлер може да се екранизира, може и това. Но Линдеман и ко знаят, че отдавна е дошъл краят. Затварят вратата.