Rammstein разгневиха евреите, експлоатират Холокоста в нов клип

Еврейски политици заклеймиха видеото на германците
28 мар 2019 21:13,
109
Rammstein разгневиха евреите, експлоатират Холокоста в нов клип
Снимка: кадър Youtube

Rammstein никога не са бягали от щекотливите теми. В последните над 20 години германската банда е покривала теми като садомазохизъм, инцест, некрофилия, пиромания, канибализъм и сексуално насилие.

Най-новата тема, с която музикантите разгневиха част от обществото е засегната в промоционален клип, в който членовете на бандата са облечени с униформи от концентрационен лагер.

В краткото видео, което Рамщайн публикува в Twitter и YouTube, членовете й могат да бъдат видени с примки около врата и са облечени в раираните униформи, които жертвите на холокоста са носели в лагерите на смъртта.

Върху един от тях се вижда и жълтата Звезда на Давид, която евреите са били принудени да носят от нацистите.

Еврейски групи и политици бързо заклеймиха видеото, твърдейки, че Rammstein са "отишли твърде далеч".

"С това видео групата настъпи линията", заяви пред "Bild" Шарлоте Кноблох, оцеляла от Холокоста и бивш президент на Централния комитет на евреите в Германия.

"Инструментализацията и тривиализацията на Холокоста, както е показано в клипа, е безотговорно", добавя Конблох.

Феликс Клайн, начело на правителствения кабинет за борба с антисемитизма, заяви, че ако Холокостът е използван като тема, само за да поощри продажбите, то тогава "това е безвкусна експлоатация на артистична свобода".

Говорител на мемориала "Яд ва-Шем" в Йерусалим обясни, че от организацията са призовали артистите да се отнасят с паметта на жертвите на Холокоста с уважение.

"Яд ва-Шем" не критикува артисти, които използват сцени от Холокоста, но те не бива да обиждат или омаловажават паметта на трагедията, допълват още от организацията.

Нито Rammstein, нито звукозаписното студио са коментирали краткото видео.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
13
 
! Отговори
681 преди 5 години
Според последните преброявания педи ВСВ в териториите завладяни от нацистка Германия броят на евреите е значително под 6 милиона. Освен това знаем, че милиони евреи са преживели Втората световна война. Като добавим и огромния брой хора измрели от тиф, тогава всеки който може да смята си задава един единствен въпрос... това, което ни учат по история не е ли лъжа?
82
0
 
7
 
! Отговори
Слънчарски преди 5 години
Само дето точно този с еврейската звезда беше женен за еврейка 5 години. Дори името си беше сменил на Kruspe-Bernstein. Ама има някои жалки (не всички, разбира се) еврейчета, които гледат да си правят реклама като плюят по когото сварят.
81
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До А фактите? - а русняците? или те са ангели небесни?!
80
0
 
12
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 5 години
ЕДНА ОТ НАЙ-ЯКИТЕ ДЕЙСТВАЩИ ГРУПИ !Шапка им свалям!
79
0
 
18
 
! Отговори
Бравос бре преди 5 години
Евреите могат да го експлоатират, Рамщайн не? Те (евреите) лиценз имат ли? На каква база се бунтуват? Авторските права не са техни или поне до сега няма доказателства за авторството или съучастието им в този гнусен акт или греша?!? Ако все пак имат съучастие, какво правим с цялата гнус?
78
0
 
23
 
! Отговори
кака Пенка преди 5 години
Само Круспе има жълта звезда, за кво вият евреите... Не се подиграват с никой, показват историята...Абе големи са, най-велики... Юли съм на концерта им в Барселона, нямам търпение...
77
2
 
41
 
! Отговори
Фен преди 5 години
Рамщайн, поклон пред вас!!!
76
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези ,които произвежат клиповете на Рамщайн са с психични отклонения или искат да доведат хората до психични отклонения! Такива гадости и извращения,само на психопатите доставят наслада и ги гледат!Трябва да се цензурират,за да не съсипват младото поколение психически и ги подтикват към агресия!Те са като гадните електронни игри,заради които се самоубиха деца!
75
2
 
7
 
! Отговори
Долф преди 5 години
Евpeйcки организации провоциран антиeвpeйски настроения. Ц-ц-ц, лоши хора.
74
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да проумея защо трябва да ни интересува воя на неврниците! Тези, който увиха собствения си син Исус! Тези, които създадоха исляма за да довършат пъкленото си дело срещу Бог! Сатанистите, наречени юдеи! Техния вой е музика за моите уши!
73
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сори, Дойчланд:)
72
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Току що гледах клипа! Велики са! Дойчлан юбер алес!
71
2
 
38
 
! Отговори
NIghtborn преди 5 години
Абе, някой запитвал ли се е , аджеба тия, евреии що така никой не ги обича ? Що са ги гонили от всякъде още от библейски времена ? То то египет, то от рим ,то от къде ли не.... До кога ще им се плаща само защото са евреи ? Превзеха САЩ, изсмукаха германия, окупираха полша, холандия и цяла европа! Какво сами пищят ? Крайно време е този свят да се оттърве от ереите и арабите (те са едно и също племе) !
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 82 ДедоОт рано нещо са утваръш днес !
69
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рамщайн са евреи ,как може да сте глупави !Просто вече до такава степен са изпаднали че сами си сътворяват НЕГАТИВЕН пиар ! Нещо подобно на" съчки събирам " .Айде моля ,симпатия към тези същества немога да изпитам ! Седемдесет и осем години печелят пари от филмчета ,сериалчета и книжки,песнички (евровизия)колко страдали при "холокостта" .Тази дума "холокост "за пръв път е използвана при изтребването на арменците по турското робство,ама не чуваме ежедневно за тях ,нали ?А за българите ?
68
1
 
21
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Велики са, машина за хитове! Е, имат разни гадории и вулгаризми по някои песни, но пък не всички знаем немски...
67
3
 
2
 
! Отговори
? преди 5 години
До Анонимен...Българите сме спасили 50000 евреи...Ами има хора, които предпочитат да получават, де...
66
4
 
25
 
! Отговори
А фактите? преди 5 години
Холокост има само над чистите немци след края на войната благодарение на еврейчето чърчил най-вече. Избити са над 15 милиона германци, изнасилени са повече от половината жени, децата умират от глад и физическо насилие от английската и американската армия. Всичко това е благодарение на същите тези клюнове. Да не говорим, че преди войната еврейчетата са по-малко - как става тая работа, какъв геноцид над тези ***?!
65
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГерманофобА какво ще кажеш за фашистката военна хунта на черните полковници в Гърция,в която не са участвали немци?Колко са избити и изтезавани тогава?Загубиха дори половината Кипър.От тогава гърците ненавиждат фашизма до смърт!
64
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рамщайн сътворяват само гадории!Всичките им клипове такива.А евреите защо се засягат ,не мога да разбера?Че днес много повече хора умират,пред погледа на цял свят,само от глад умират по около 20 000 на ден,без да броим многото жертви на войните!Не,на фашизма!