Деница Караславова и нейните "Сълзи от олово"

Вижте клипа към втория сингъл на певицата
10 апр 2019 18:50, Петя Славова
5

“Сълзи от олово” е името на втория сингъл на 16-годишната Деница Караславова. Готов е и клипа към песента, режисирано от Люси Иларионов. Във видеото Деница танцува редом с танцьорите от No Name Dance Agency с хореограф Росица Терзийска.

Звездата на Деница изгря с участието й на музикално телевизионно реалити. Още с първия си сингъл “Може да ми се обадиш” Деница даде заявка за сериозно присъствие на музикалната сцена, отбелязват от екипа й.

Музиката на  "Сълзи от олово"  е на Светлин Къслев, а финални щрихи към нея добавя и Графа, който се включва и в написването на текста заедно с Еванджелин и самата Деница.

По всичко личи, че бъдещето на Деница е обещаващо, след като българската изпълнителка е в селекцията на полуфинала на престижния руски песенен фестивал ,"Нова вълна".

На  20 и 21 април тя ще е на полуфиналите в Москва, които могат да я отведат на голямата сцена в последния кръг на фестивала в Сочи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
op преди 5 години
Както казваше един комшия "И на маленката, кат на големката."
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това 16 годишна ли е? Изглежда на 25.
3
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Махайте ги тези турски фамилии, българи! Какво е това Караславова? Сложете фамилията по името на дядото , не на прадядото, бре! Дано се омъжи детето и приеме някоя хубава българска фамилия това хубаво дете !
2
0
 
5
 
! Отговори
Хачапури преди 5 години
Някаква дето е световно не известна, нещо си изпяла, ама дали го е чувал някой.....На 16 години какво прави зад волана на автомобил ? Кой трябва да се сезира ?Никой! Ако със пластмасова пушка отправиш закана към "светиня му ББ" или 16-годишно дете се разкарва със бутафорно подобие на оръжие, ще стане чудесия> Ама това нещо с джуките, може да застава зад волана.Ако си пил и седнеш зад волана навтомобил, дори да не караш те третират като нарушител. А, да видим дали ще се сезира някой! Сигурно не
1
0
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Идеална ревла за такъми от олово за риболов...