Рок талантите от "Гласът на България" срещнаха Godsmack

Никеца, Тодор и Сергей се видяха със Съли Ерна
5
Рок талантите от "Гласът на България" срещнаха Godsmack

Тримата рок таланти от "Гласът на България" - Николай Воденичаров – Никеца, Тодор Ковачев и Сергей Вардеварян, получиха шанса да се срещнат с членовете на популярната група Godsmack и да чуят ценни съвети от членовете й.

Момчетата от отбора на Иван Лечев си стиснаха ръцете с американците след концерта им в "Арена Армеец". Китаристът на ФСБ лично представи Никеца, Тодор и Сергей пред рокаджиите и ги определи като "потенциални победители в музикалното шоу".

"Стегнете се, останете верни на това, което правите, вярвайте в себе си и знайте, че всеки може да успее. Ако по някаква причина не се получи този път, не се отказвайте! Изправете се отново, продължете, и ще успеете! Успех!", каза фронтменът на Godsmack Съли Ерна на тримата участници.

Самите те не скриха вълнението си от срещата.

"За нас това беше много емоционално преживяване, защото сме фенове на групата. Думите на Съли Ерна не са просто общи приказки - той е извървял труден музикален и личен път, докато стигне до върха и човек може да научи много от неговите перипети", каза Тодор, който досега е свирил в няколко групи и в различни стилове.

"Да срещнем и четиримата от "Godsmack" беше страхотна изненада!", допълни Николай Воденичаров – Никеца.

Самият той разказа за трудностите в началото на музикалната си кариера, когато не е бил допуснат до различни риалити формати, но не се е отказал от музиката.

"Просто се качих на сцената и си останах там досега", допълни той. По думите му в последните години у нас има все повече качествени групи, които правят рок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Недоумяващ преди 5 години
Как може да пишете толкова злобни коментари ?! Били ли сте някога позитивни бе ,хора ? СПРЕТЕ СЕ !
3
3
 
9
 
! Отговори
Владе преди 5 години
Ха ха Годсмак бяха в България преди месец.... ама кой да помисли, новини да има
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно предаване по ТВ..В което СЕ ГЛАСУВА по телефона смс и..За мен е печалбарско! И от там на татък ги и интереса ми! Става сапунка на сценаристите му! Да ме ги изброявам!
1
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смех.Някави БГ-селчовци щели да се сравняват с великия Съли Ерна.