По ноти: Everlast със специално клубно шоу

Може да го видим на 16 юли в Music Jam
3 май 2019 12:40, Петя Славова
1
По ноти: Everlast със специално клубно шоу
Снимка: Music Jam

Специална музикална вечер е подготвил Everlast , който може да видим на 16 юли със специално клубно шоу в  Music Jam.

Можете да го наричате Евърласт, Уайти Форд или дори Ерик Франсис Шроуди. Но под каквото и име да е преминал в даден етап от забележителната музикална кариера, светът го е видял да преоткрива себе си няколко пъти.

От първия му солов албум, Forever Everlasting, заедно с Rhyme Syndicate, до сензационния успех на "Jump Around" с House of Pain, Евърласт винаги се е противопоставял на скептиците.

Пример за това са и мултиплатинения Whitey Ford Sings the Blues, както и приноса му в спечелилия "Грами" албум Supernatural на Карлос Сантана (парчето “Put Your Lights On”, което Сантана нарича "центъра на албума").

Най-новият му албум, Whitey Ford’s House of Pain, е неговият седми студиен запис и ни предлага едно невероятно изживяване, включващо елементи от цялото музикално пътуване на Everlast, продължило почти три десетилетия.

При поредното си гостуване в България Евърласт, който винаги се е радвал на особено топъл прием от българските си фенове, ще се качи на голямата сцена на клуб Music Jam за едно изцяло ново, наистина впечатляващо шоу, с озвучаване, мултимедиа и светлини, подобаващи за артист от неговия ранг.


1
Още по темата: EverlastMusic Jam
Още от Музика
"Въртележка" - първият албум на фолклорния проект Globalkan
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Стана си кънтри певец човека