Дара Екимова с нова песен, носи послание към тийнейджърите

Да обичаме повече и да не мразим, призова младата певица
10 май 2019 14:30, Красимир Ангелов
15

Певицата Дара Екимова пусна нова песен, насочена към проблемите на тийнейджърите.

"Посланието е, че трябва да се обичаме повече и да не мразим", каза Дара в студиото на "България сутрин".

"Вдъхновението дойде от постове и коментари в социалните мрежи. Там ежедневно виждаме снимки, фотошоп, колко е красив този или онзи човек, а забравяме да обичаме себе си“, подчерта Екимова пред Bulgaria ON AIR.

“Изненадана съм, че в моите канали в социалните мрежи в Instagram и Youtube има много позитивни коментари, но съм била свидетел и на обратното“, каза още тя. Според певицата, когато човек има време да хейтва в сайтовете, означава, че няма какво да прави и че е човек без цели и мечти в живота.

Дара Екимова вади на показ хейтърите в нова песен

Това е първата ѝ изцяло авторска песен, клипът има криминален сюжет, концепцията за него е на самата изпълнителка.

"Визията му представя две момичета, които са противоположни личности, правим съпоставка между доброто и злото", посочи Дара.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
65 преди 4 години
Сега и в Дир.бг. четох за нея. Прекалено много внимание за 16годишно момиче.Просто ако не е на някой нещото си,дали ще има толкова хвалби.От измислени герои ,такива като Явор си отиват.
11
0
 
3
 
! Отговори
65 преди 4 години
Това детенце го слушах веднъж по тв.Абсолютно бездарна.Но ще я бута майка и.Не се ли замисля ,че може в друго да е много силна.Явно не е учила и разчита на мама.Жив пример е Теди Кацарова.ПълнА крах и в личен и проф.план.Все я бутаха ,-ама на -,нищо!Една песен няма която човек да запее.Поне под душа.Във ,,Фантастико я пускат понякога.Вие ужасно.Та и Дара ще е същата.
10
0
 
10
 
! Отговори
ххх преди 4 години
Нито баща ѝ беше певец,но щерката пък е тотален отврат.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми пробвай се и без това няма кой друг
8
0
 
16
 
! Отговори
Готино преди 4 години
Къде ли не я пробута амбициозната й майка,само в това предаване е за пети път..
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оффф как 10 клас бре- като 35 годишна крррава е в суратя.И защо навсякъде натякват колко е талантлива?! Една лъжа като се повтори 100 пъти НЕ става истина.Просто не е за този бранш - освен това още преди години в Черешката забелязах колко нагла,високомерна и проста е.Децата на чалга певиците тогава бяха много класи над нея като възпитание и поведение,колкото и да не иска да си го признае.
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още от малка е с огромно самочувствие и надменност. Опитва се върху косттие на баща си да прави кариера, с голямото участие на майка си, разбира се.
5
4
 
1
 
! Отговори
Оптимиста преди 4 години
Хейтърс гона хейт
4
1
 
22
 
! Отговори
Вдъхновение ли ???? преди 4 години
Каква певица е туй момиче бе? В днешно време такива като нея ,,петимни за слава" тинейджъри и с минимални способности бол!Един свестен компютър и ставаш ,,създател и композитор" на собственни песни. ...И сякаш ти пее едно и също момиче,една и съща песен .И все са,,хитове" за час-два .Много падна нивото,много примитивен критерий за качествена музика. Щом такива като Дара,Сузанита,Гери Никол и десетките от ТВ форматите са ,,звезди" значи нещо не е в ред .
3
1
 
11
 
! Отговори
Чило преди 4 години
Мен пък ме кефи как присвива очи. Придава и едно такова п.рврзно излъчване. А е само на 17. Както някой вече е писал, разработена е.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оо, много е зле момето - как присвива очи и си мисли че е много интересна. Грим като на 30 годишна кака, а песента е в категорията тийн-чалга-по*рно
1
2
 
18
 
! Отговори
Чичо Данко преди 4 години
Добро е момето, става. И е 10-ти клас, значе вече е разработено. Чака го светло бъдеще.