Кой оцеля в "Гласът на България" след първите нокаути?

Михаела Филева преживя емоционално раздялата със своите таланти
13 май 2019 11:51, Красимир Ангелов
19
Кой оцеля в "Гласът на България" след първите нокаути?
Снимка: bTV

Уличен музикант от Ирландия, джаз дива от Дубай и 15-годишна ученичка от Шумен са сред участниците в "Гласът на България", които продължават след първите нокаути в неделя вечер.

Това е новият и най-труден етап в шоуто, в който оцелелите след двубоите участници се борят за мястото си на един от трите стола на сцената. Дали ще седнат под номер едно, две, или три, зависи от представяне им и от оценката на техните треньори.

Още по темата
След снощното предаване стана ясно, че Михаела Филева отива на финал с Христиан Ненов, Надежда Александрова и Вениамин Димитров, а Иван Лечев ще се постарае да задържи короната на победител с Николай Воденичаров-Никеца, Симона Симеонова и  Ива Георгиева.

Иван Лечев: Открих три рок звяра, щастлив съм!

"Много си сладка, моето момиче, но не мога да ти дам мястото на един от трите вокални змея, които стоят на тези столове", заяви Лечев на Василена Караманлиева. 18-годишното момиче вдъхнови треньорите с изящна фраза и силен контакт с публиката в изпълнението на „Прошепнати мечти“ на Камелия Тодорова. Нивото й на съвършенство обаче се оказа недостатъчно и Лечев я прати да си ходи вкъщи, като съдбата на пораженци в шоуто споделиха още народния певец Антон Гюров, фронтменът на Innerglow Тодор Ковачев и малката Адел от Вършец - Галя Георгиева.

При Михаела Филева нокаутите се развиха по сценарий за латино сапунка – раздялата й всеки участник бе много емоционална. Изпълнителката на „Нова страница“ се разтрепери първо при изпращането на Христиана Рандева – 16-годишната поп дива, която не успя да овладее напълно гласа си. Въпреки добре режисираното театрално изпълнение на Гергана Цакова, която припкаше боса по сцената като истинска Лолитка, Михаела избра да й връчи билет за вкъщи.

Големият емоционален срив при звездата настъпи, когато даде шанс на синеоката Надежда Александрова, заради което Калоян Николов, по-известен като бг двойника на хал Дрого от "Игра на тронове", стегна куфари към родния Бургас.

Филева определяше певеца от круизни кораби като „велик“ и искрено се удивляваше от способността му да изпълнява с лекота музика от широка палитра жанрове. Връщайки се на стола си обаче тя се разрида безутешно, а Графа, Лечев и Камелия в обвиха в прегръдка, за да я утешат.

А кого ще избират за концертите на живо Камелия и Графа ще разберем следващата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз пея много хубаво... когато съм в клозета.
17
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само умствено ограничени хора гледат тези простотии по пробадналите БГ телевизии.
16
1
 
7
 
! Отговори
Митко преди 4 години
Много хубаво предаване и всички пеят страхотно!
15
3
 
0
 
! Отговори
преди 4 години
Не знам защо махнаха пълното моми4е което изпя Адел за да оставят Никеца примерно, хаиде за тази дето изпя Джеси Джеи ясно - хващаш се за шушото и мястото в играта ти е запазено..
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз пък не разбрах защо едно маце се държеше за шушото ,ама пък нали оцеля ......
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои,които можеха да пеят като Калоян и Антон напуснаха шоуто,а други като Вениамин останаха.Сами си правете изводите.
12
2
 
7
 
! Отговори
az преди 4 години
Как можа Михаела да махне Калоян? Това момче има огромен талант, харизма и според мен имаше шанс да стане и крайният победител.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Промиването на мозъци върви с пълна сила по тези телевизии. Едни обаче си правят кинтите, а други лапат мухите.
10
5
 
8
 
! Отговори
Гражданинъ преди 4 години
Даваме едни пари на наши хора да се покажат по телевизията. Ето това представляват подобни предавания, X Фактор, Търси талант(балама), Гласът и т.н. всичко е пране на пари. Отделно от това замислете се защо тези предавания се "печелят" винаги или от разни сексапилни маци, или от разни типове с откровени хомосексуални наклонности....
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който не може да свири на китара и да грачи на английски,вън от предаването
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грамотен,не грамотен,толкоз мога ,толкоз пиша,ти както си много грамотен ква файда от тебе? Я кажи колко къщи за гости построи,колко евросредства отклони,николко нали,е за какво ти таз грамотност тогава,да са ежиш по форумите хахахаха.Айде няма нужда от селски даскали
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това някаква простотия по българска телевизия ли е? От години съм забранил българските канали.
6
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само песни на английски,друго не се допуска,как решиха ,че е гласъ на България ?
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4 ти..Казва се комунистите от ГЕРБ! БСП от години не е на власт! -:)
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпросът е кой оцеля в България след тоя геноцид от комунистите от БСП ГЕРБ.
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв цирк и позор бе, всичко е за пари. Как се осребрява народната музика в днешно време? И как ги видя тези хиляди настръхнали пред екраните? Пусни си Тянков ТВ и си пий редовно хапчетата...
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все ми е тая! Едно печалбарско шоу.В което се гласува с смс и. Без мен! Има си достатъчно наивници да се набутват!-:)
1
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко от тези могат да испеят народна песен както Антон Гюров пя-николко,колко хора могат да им пеят песнините на английски-стотици хиляди.Гласът не е на България,гласът на сбирщайн.Публиката беше за Антон,когато запя хиляди настръхнаха от кеф пред екраните.ПОЗОР,ВИЕ СТЕ ПОЗОР-СПИРАМ ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ НАРЕДЕН ЦИРК