"Скърцам със зъби" на Милена Цанова - една много лична песен

Изпълнителката представи първото си самостоятелно парче
22 май 2019 13:12, Красимир Ангелов
5

1947 гледания   |  Още видео

Между 3 и 10% от световното население страда от бруксизъм - скърцане със зъби, което науката все още не може категорично да обясни.

Сантиментална, много лична и специална е първата самостоятелна песен на Милена Цанова, наречена "Скърцам със зъби".

"Аз наистина скърцах със зъби, но това не е бруксизъм. Цялата челюст започва да те боли и ставаш деспотичен човек", сподели певицата в "България сутрин".

"Всеки си има собствен биологичен часовник, имах нужда да узрея до момента, в който съм написала тази песен и мога да кажа: Искам да я споделя със света и да ме накара да се чувствам добре. Изключително щастлива съм, че тази песен вече е реалност. След всичките формати, активна част от моя музикален път, малко или много се затворих", разкри Милена Цанова.

Целият процес по направата на песента ѝ е отнел 7 месеца.

"Хората в днешно време много рядко се разбират. Никой не слуша за разбиране, всеки иска да си каже неговото. Интелектуалният потенциал на хората е слязъл твърде ниско. Никога не си позволявайте някой да ви отдалечи от мечтите ви и бягайте от самотата", коментира певицата пред Bulgaria ON AIR.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
vlady преди 10 месеца
Изкуството изисква време - трябва вдъхновение, осмисляне, внимателно композиране, аранжиране и писане на текстове. Примерно Swallow The Sun издадоха албуми шедьоври през ноември 2015г. и януари 2019г. и двата са шедьоври. Аналогично Amorphis издадоха албуми шедьоври през септември 2015г. и май 2018г. Лошо е да се бълват бози на конвейер.
3
0
 
0
 
! Отговори
лола преди 10 месеца
Прекрасна млада жена,само успехи й пожелавам, да бъде непреклонна, силна и да следва мечтите си!
2
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 10 месеца
Аз намирам този срок за нормален. Изобщо, Милена винаги е творила много бавно.
1
0
 
8
 
! Отговори
Инджиктипляктор преди 10 месеца
Лична е,
защото никой не я знае!
;)