Филип Киркоров и екипа му сменят 5000 тоалета на сцената

Не било от суета, а защото концепцията го изисквала
24
Филип Киркоров и екипа му сменят 5000 тоалета на сцената
Снимка: БТА

Филип Киркоров пристигна у нас, за да представи най-новото си шоу "Цветът на настроението". Първият концерт е тази вечер в зала 1 на НДК, съобщи БТА.

 "Всяко идване в България е голямо събитие в моя живот, макар че за тези над 30 години съм обиколил целия свят. Пял съм на най-големите сцени - "Медисън скуеър гардън", "Фридрихщат палас", "Роял Албърт хол", да не говорим за нашите най-големи зали - в Кремъл и всички бивши страни от СССР", каза той при посрещането му на летище "София".

 "От България започна всичко, свързано с моя живот, добави Киркоров. Първите ми спомени са от Варна и летния театър, където съм гледал най-големите български артисти - Лили Иванова, Йорданка Христова, Васил Найденов, дует "Ритон". След това дойде и моето участие на "Златният Орфей", и статуетката, която получих през 1998 г. Всичко това направи много здрава връзката ми с българската музика и особено - с песните на Тончо Русев, които ми донесоха голяма популярност в Русия".

 "За съжаление, Тончо вече не е с нас, но паметта и благодарността към него ще бъдат винаги в моето сърце, и в негово лице - към цялата българска естрадна музика", каза още Киркоров. Добави, че децата му са заедно с него, но ще го очакват и гледат направо във Варна, където живеят техните баба и дядо.

Концертът в родния му град е на 14 юни. Останалите спирки от турнето са в Пловдив - на 10 юни, Бургас - на 12 юни, и Русе - на 17 юни.

Общо 10 тира е техническото оборудване на шоуто, обясни Киркоров. По думите му той и останалите артисти на сцената ще сменят 5000 костюма в продължение на три часа.

"Аз сменям тоалетите си поне 10 пъти, и това не е от желание да си покажа костюмите, а заради концепцията, която е много театрална и много по-визуална от предишни мои програми", обясни Киркоров. Убеден е, че никой в България не е гостувал с такова шоу до момента.

Филип Киркоров призна, че в момента се чувства като Шер, която на 52 години е дала нов живот на кариерата си. "Очевидно, това е възрастта за ново начало, както навремето направи и Том Джоунс със суперхита си "Сексбомба", добави руската звезда. "Аз не искам да бъда като някои мои колеги, които правят юбилей и спират да пеят", допълни той.

Каза, че заради отсъствието на Тончо Русев не е сигурен дали ще изпълни песен на български. "Всичко ще зависи от състоянието ми в момента, защото това не е само формалност и комплимент към българската публика", обясни той. По думите му атмосферата на концертите му у нас винаги е по-особена. Припомни, че преди е канил на сцената свои колеги като Георги Христов, Васил Найденов, пял е "Хризантеми" на Лили Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: концертФилип Киркоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не понасям руска естрада.
17
3
 
3
 
! Отговори
Филипп е номер 1 преди 4 години
Нищо не разбирате, хейтъри! Спектакълът беше невероятен!
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този арменец/няма нищо българско в него,само е роден във Варна/ винаги ми е бил смешен.Нищо друго.
15
5
 
8
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 4 години
Тоя е полумаймуняк. Немаймунската му част, е българската. Пеенето му обаче, 100% муслин магумаев. Четете бързо, докато мъd0ратора не се е усетил!
14
6
 
9
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Ще му остане ли време за парада в София?
13
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И после да не вземете да обяснявате, че в любимата ви Русия нямало обратни. Ето ви го тоя, радвайте му се.
12
10
 
7
 
! Отговори
проктолог преди 4 години
Филипе, това е българска черта. Българи да мразят други българи, защото са българи. Прости им! Защото те не знаят какво правят.
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали на концерта ще има много русофили-хомофоби? Как ще обяснят после къде са били?
10
10
 
9
 
! Отговори
добре дошъл! преди 4 години
Добре дошъл, Филип Киркоров, в България! И не обръщай внимание на вечно и всичко мразещите писачи. Те още не са си изпили хапчетата преди заспиване.
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Завършен руски гей.
8
5
 
9
 
! Отговори
Базедова болест? преди 4 години
Никога не го гледам.Защо ли идва?
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бабите от бившия съветски съюз ще се радват на човек,мразещ Русия..Ще събере пари за почивката на Равда със своите "момченца"..Груб и нагъл,разглезен недорасъл човек.И няма да пее на живо,както винаги..Но за всяка стока има купувач..
6
3
 
10
 
! Отговори
none преди 4 години
Прилича малко на съветска мумия ..
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано до година зарадва хората на софия прайд
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*Екипът
3
8
 
14
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Тоя не е ли травестит, бе....???!!!
2
10
 
18
 
! Отговори
Джеймс Хетфийлд преди 4 години
Този клоун , певец ли е или *** в цирка ???
1
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родните русофили ще ходят да се 9люнчат и плачат на концерта на тоя...дори не е среедностатисъически изпълнител, в световен план.А, ако им изпее и нещо на Любе...може да има и изпаднали в транс.