Бочели защити Доминго: Абсурдно е да отменят изявите му!

"Ужасен съм какво се случва", обясни певецът
13 ное 2019 19:03, Петя Славова
6
 Бочели защити Доминго: Абсурдно е да отменят изявите му!
Снимка: БТА

Италианският тенор Андреа Бочели защити легендарния оперен певец Пласидо Доминго, като каза, че е "абсурдно" да бъдат отменяни негови сценични изяви заради обвинения в сексуален тормоз, които не са доказани, предаде БТА, позовавайки се на Асошиейтед прес.

"Ужасен съм какво се случва с този невероятен изпълнител - каза Бочели. - Не разбирам това. Утре някоя жена може да реши да каже "Андреа Бочели ме задиряше преди 10 години" и от този ден никой няма да иска да пее повече с мен, оперите вече няма да ме търсят. Това е абсурдно".

Три американски музикални компании отмениха изяви на Пласидо Доминго след обвиненията за сексуален тормоз, отправени от няколко жени. Той самият се оттегли от изпълнения в нюйоркската опера "Метрополитън" и от длъжността генерален директор на Лосанджелиската опера.

Пласидо Доминго отхвърля обвиненията, като ги определя като "просто неточни, по много начини". Бочели е най-изтъкнатият изпълнител, обявил се в защита на испанската оперна звезда.

Той каза също, че хората трябва да правят разлика между морала и артистичността и таланта. Освен това, ако се отправят обвинения за престъпление, хората не трябва да осъждат, докато не бъде произнесена присъда.
Пласидо Доминго продължава да пее в Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
0
 
! Отговори
Хюго Бос до 4 преди 4 години
Един човек е велик не само защото е добър професионалист и велик изпълнител, а защото е добър и съвестен човек, който не се самозабравя от славата и да си мисли, че всичко му е позволено. Някак си не мога да си представя"велик" изпълнител, който си позволява флиртове с колежки, и да с екрие зад "артистичност" , докато е женен. Например...Всичко се плаща на този свят, няма нищо безплатно, дори и флирта с колежките.
5
2
 
0
 
! Отговори
Хюго Бос преди 4 години
Който не иска да има отмене концерт, трябва да се държи на работа с колегите като на работа- професионално. Колегите са там, за да работят, а не да търпят флиртчета на "велики" личности. Дори и да те преследват фенки, дръж се на положение, пази дистанция и не давай повод за критика- всеки отговаря за себе си. Миналото никога не може да се скрие.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Великите хора нямат място в съвременното либерално общество. Те не пасват на препоръчвания морал, и отказват по всякакъв начин да са политкоректни. Джеймс Уотсън, един от откривателите на структурата на ДНК, Нобелов лауреат, тази година остана без почетните си звания заради "ксенофобски" и "сексистки" изказвания в САЩ, преди това се прости с ръководни длъжности в няколко лаборатории. Всички трябва да са еднакво малки в съвременния свят.
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един велик човек подкрепя друг велик човек.Поклон и пред двамата.
2
0
 
17
 
! Отговори
E.T. преди 4 години
Утре ще го обвинят и, че е извънзмно и ГАРАНЦИЯ ви давам, че ще го докажат!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е как пее, а не какво е направил!!! Там, да се оправя полиция милиция ...Той и МДжей се оказа върлия гаден педофил, ама му се квфиме на музиката. Танците, нали?