"Канада", "Адвокате"... НЛО отново ни превзема

Култови актьори в спектакъла на 20 декември в НДК
17 дек 2019 11:31, Александър Попов
10

Големите актьори Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и младите актриси Ева Данаилова и Василена Кънева ще ни върнат години назад, когато групата и шоуто "НЛО" ни забавляваха.

На 20 декември, от 20:00 часа в зала 1 на НДК, ще си припомним обичаните и до днес песни, скечове и съвсем нови хумористични етюди, вдъхновени от легендарната формация.

Идеята за новия актьорско-музикален проект е дело на композитора Стефан Димитров, който ще участва лично в спектакъла. Неговите добре познати и до днес песни ще звучат в съвременни аранжименти, направени специално от Евгени Димитров-Маестрото и "Ку-Ку Бенд". Ще чуем любими хитове като "Канада", "Адвокате", "Свако Цако", "Парти любими" и много други, написани от Живко Колев и Недялко Йорданов. 

Сценаристът и режисьорът на "Спомен НЛО"  - Димитър Стоянович и Лъчезар Аврамов, освен че връщат на сцената едни от най-легендарните скечове като "Тримата в кухнята" и "Професор Гучев", ще изненадат публиката с множество нови, интелигентно поднесени и актуални хумористични епизоди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
БНТ преди 4 години
Велко Кънев и Попандов бяха хората които правеха НЛО интересно, Мамалев живее на стара слава, нищо ново и креативно от него, слабо представящ се вече, но като за последно иска и той да изкара някой лев на гърба на другите. Защо ли Попандов няма да е в шоуто? ами защото Мамалев предповече парите вместо ПРИЯТЕЛИТЕ си!
8
3
 
3
 
! Отговори
шматка преди 4 години
За времето си бяха изгубена кауза.Пошло евтино елементарно.Песните им като текст и музика бяха на ниво третокласниците от село Враново правят забава в читалищетоДнес ще предизвикат само съчувствие.
7
5
 
4
 
! Отговори
убиец на пенсионери преди 4 години
Кой човек с нормална психика ще отиде да гледа това? Само някакви комунистически пенсионери.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм художествено образован човек и не се възхищавам на тъпите им песни ,които текстове са интересни и вълнуващи само на глупаците .Това ли е културната ви политика да поощрявате,, творби,, с ясно изразени обществени ,,идеи,,и основна необходимост- простотии!
5
0
 
20
 
! Отговори
Ася преди 4 години
Чудят се как да претоплят стари манджи за изкарване на някой лев - и то доста от изброените всъщност нямат почти нищо общо с НЛО, няма го Велко и Павката, т.е. двама от тримата, които представляваха НЛО.
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простотии...Днес звучат глупави .
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много добре си го спомням какво пресъздаваше предаването - седнали трима битови алкохолици по потници на една маса в тясната кухня, и разсъждават за света и се оплакват колко са зле.
2
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бездарници
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мале, мале, мале..................