С по 1000 калории на ден Адел свалила 44 килограма

Певицата променила навиците, включила в менюто си плодове, сокове
16 фев 2020 19:51, Анисия Иванова
44

Минус 44 килограма, стотици колажи и коментари. Теглото на певицата Адел се превърна във водеща тема на светските медии.

"Момиче, и аз започвам да приемам по 1000 калории на ден", "Искам да имам твоята решителност". Това са само част от коментарите на млади жени, които следват певицата Адел в Instagram.

Коренната ѝ промяна вдъхновява мнозина, но специалистите са категорични - драстичното сваляне на килограми може да се окаже много опасно, особено за хора с хронични здравословни проблеми. 

"Диетите могат да доведат до последствия, до анорексия и булимия", обясни пред репортер на Bulgaria ON AIR нутриционистът Яна Данаилова.

Според таблоидите певицата е свалила голяма част от 44-те килограма със спазването на хранителен режим и по-точно Сиртуин диета. С помощта на експерти по храненето певицата е променила навиците и е включила в менюто си разнообразни храни с ниско калорийно съдържание, богати на протеини, плодове и зелени сокове.

За никого не е тайна, че Адел никога не е била фен на тренировките, но и това коренно се е променило. Малко след развода със съпруга ѝ, с когото бяха женени седем години, тя публикува снимка в социалните мрежи, а текстът под нея гласеше - "Преди плачех, а сега се потя".

"Тренировките трябва не трябва да са интензивни, а постоянни", каза фитнес инструкторът Цвета Капитанова.

Експертите са единодушни - новата визия на Адел не трябва да заблуждава феновете ѝ. Тя е постигната под постоянното наблюдение на лични треньори и професионалисти в областта на здравословното хранене. Затова се препоръчва на всеки, който е решил да поеме по пътя на промяната, да го направи разумно и с помощта на специалисти.

Вижте повече в репортажа на Боряна Благоева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
11
 
! Отговори
Lan преди 4 години
1 Кожата се свива! При всеки човек различно. Познавам лично жена, свалила 40кг и никъде няма проблем с кожата, включително на корема, където е много по-проблемно от лицето.
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 12Ваня Костова и Адел - две несравними неща. Адел е певица с многомилионна фенска маса. докато кака Ваня я харесват само лелките които още помнят ТОНИКА СВ. Адел има много повече основания да помисли за външния си вид. Пък и кака Ваня няма да е зле да си помисли, защото тези тлъстини и напредналата възраст не са много съвместими. Да вземе пример от Стефка Берова. Евала на Стефка, направо си върна младостта.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя е певица, не циркаджийка. Ваня Костова също не е фина. но си е име и много популярна, харесвана, емблематична.Още по-зле говори за тези, които вменяват вина с неадекватни претенции,.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво е че Адел е решила да свали някой и друг килограм. По - добре е и за здравето и за визията. Само че нека сама прецени докъде да стигне. Ако й стане самоцел ще стане лошо. Защото мисля че няма да е добре ако отслабне драстично. Ще погрознее.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле колко одобрения. че била нисичка! Метър и 75 за жена нисичка????И не била красива, пропорциите и били не по ваш вкус..!!!Е то тъй стана. Като искате да кажете нещо, казвате, че е непреодолимо грозен и сте тренди!
9
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще си върне килограмите рано или късно. Още в ранна детска възраст се образуват мастните клетки и борбата с тях продължава понякога цял живот.
8
2
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
С по 44 калории на ден Адел свалила 1000 кг...
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адел има ангелски глас. Честно казано повече ми харесва малко по - пухкава. Лицето й бе по-красиво преди отколкото сега. Определено сега изглежда по - състарена.
6
11
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Простете невежеството ми, колеги, но:1. Коя е Адел?2. След като теглото на въпросната дама е новина No. 1 в световните медии, как това се е отразило на NASDAQ? Повишил ли се е или се е понижил?
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много си е хубава даже и сега е станала истинска красавица.
4
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
44 килограма не са ЧАК толкова много, че даже кожата на лицето й да висне.
3
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адел е от типа жени, които нямат добри пропорции на тялото и е ниска. Така че и да отслабва, и да я режат - все тая, красавица никога няма да стане.
2
0
 
23
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Кожата се свива, но бавно. Много зависи и за какъв период сваляш килограмите.Както чвтеш от статията...едва ли съветниците и не са знаели подобни факти.А и да се е поопънала...лошо няма.Преди я хейтиха, че е дебела..сега пак ще намерят причини...
1
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не го вярвам. При отслабване кожата не се свива. На новата и снимка се вижда опънато лице, което е възможно само с рязане. Може да си е направила прищипване на стомаха, за да се намели апетитът, също други операции, за да не виси тук и там.