Един джаз ден в Парка

Родни изпълнители на една сцена с талантливи деца
6 мар 2020 17:22, Петя Славова
0
Един джаз ден в Парка
Снимка: PR

Едни от най-утвърдените ни джаз изпълнители излизаj на една сцена с талантливи деца в общ концерт, който ще се състои на 4 април. Събитието ще е на сцена "В парка", над кино "Люмиер".

Заедно те ще покажат, че джазът освен многопластов и сериозен,  е разнообразен и привлекателен жанр за всички възрасти. Наред с това, организаторите се посвещават на каузата да направят изкуството достъпно и за малчуганите от най-уязвимите групи като дарят 30% от прихода на събитието към фондация “За нашите деца”, подкрепяща деца лишени от родителска грижа.

Във впечатляващата целодневната програма на събитието ще вземат участие над 100 изпълнители - любители и професионалисти, в рамките на четири концерта (три жанрово разделени и един гала), три работилници за музика и танц (скат, суинг, африкански ритми) изпълнения на живо от най-младите таланти и най-очакваните гости -  обичаните джазмени от Брас Асоциация и за най-парти настроените - заключително DJ парти.

Билетите за “Един джаз ден” вече са налични онлайн  на Ticketportal.bg като желаещите могат да избират между целодневен пропуск (11.00 - 00.00 ч)  и такъв само за вечерната програма (20.00 - 00.00 ч)

Една от отличителните черти на “Един джаз ден”, че обединява концертния формат с интерактивен модул - идеята е присъстващите не само да се запознаят с различните джаз течения и стилове, но и самите те активно да вземат участие в случващото се - забавлявайки се, пеейки и танцувайки.

“Най-съкровената ни цел, мисията ни от самото създаване на училище за певци D Stars e, широк кръг от хора да се запознаят отблизо с таланта на най-малките и да оценят огромния творчески потенциал, който носят децата на България”, споделя Даниела Станкова, основател на певческата школа. “Надяваме се проектът да се превърне в традиция и ежегодно да обогатява музикалния живот на столицата”, допълни още тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: В паркаЕдин джаз ден
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари