Ето я и българската песен на "Евровизия"

Виктория Георгиева работи по музиката и текста
7 мар 2020 11:15, Петя Славова
83
Ето я и българската песен на "Евровизия"
Снимка: БГНЕС

Вече е ясна българското предложение за конкурса "Евровизия".  По музиката и текста на "Tears Getting Sober"  работи самата Виктория Георгиева заедно с  композитора от Symphonix International - Борислав Миланов.

В проекта участие взимат още Лукас Оскар от Австрия и Корнелия Виболс от Швеция. Песента е продуцирана от българската компания Ligna Studios.

От края на март българският представител на "Евровизия" започва своето промоционално турне в Европа. Виктория ще пее в Лондон на 29 март, в Амстердам на 4 април и в Мадрид на 11 април.

Младата изпълнителка ще се срещне и с българите зад граница в тези градове, като на 27 март ще бъде част от концерта на Б.Т.Р. в британската столица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
Марияна преди 2 години
Текста е много зле, визита и изпълнението също!
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Nomer 77 e tolkova prav che poveche i ne moje. Izsyshaite originala, izslyshaite i papagala i shte vidite istinata
69
7
 
16
 
! Отговори
Мими преди 4 години
Пълно копие на Billie Eilish....ама пълноооо .Ужас...
68
6
 
12
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Много хубава песен-става да влезе в учебниците по пеене като приспивна песен за деца до 2 годишна възраст . Иначе си е индиго на стила на Били Айлиш . И макиажа също ,излъчване също , с една дума-копие . Като сме петимни да копираме звукоизвличане и поведение не е ли по-добре да се имитира Уитни Хюстън , Селин Дион , Лара фабиан ,Шакира , Марая Кери , Кристина Агилера и куп други , които ще останат във времето , а не еднодневки , които бързо изгряват и бързо залязват в забрава .
67
7
 
17
 
! Отговори
Никой преди 4 години
Чух песента днес! Безлична и имитаторска, да не споменавам,че няма нищо българско в нея! Явяват се с това нещо от името на България, срам! БНТ са се справяли по-добре!Я да вземат щафетата и да наврат лелчето от лейбала, дето ни учи как се прави бизнес с Евровизия, на гърба на България, в някоя тъмна стая, и да не и дават да бръщолеви глупости! Миланов ги е претупал нещата...жалко! Виктория може много повече!!!
66
4
 
14
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Дружен напън за оригиналност на композитор, изпълнител и оператор.Резултатът - сив като кадрите.
65
13
 
15
 
! Отговори
Пинко преди 4 години
Не съм фен на чалга, Криско, Гери Никол, Дари, мари, но пак не ми харесва тази песен. Съжалявам.
64
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЕЗСПОРНО! - АКО СТЕ ФЕН НА ЧАЛГАТА, НА КРИСКО, ГЕРИ НИКОЛ, РАЗНИ ДАРИ И КРИСТИАН КОСТОВЦИ , ТАЗИ ПЕСЕН СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ЗА ВАС!!! TEARS GETTING SOBER е като симфония за хора с изтънчен и фин усет за красивото в музика и текста! Така че първо си сверете критериите! Ако тази песен спечели, ще е добре за самия конкурс, защото ще издигне нивото му, което от години е трагично! Хубавите песни никога не са печелили - с малки изключения. Другата песен фаворит ми е на британеца Джеймс Нюман My last breath - както винаги BBC е на ниво. Много soulful.
63
4
 
13
 
! Отговори
Пинко преди 4 години
Стискам палци да победи, защото в българската песен, но просто не ми харесва.
62
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Невероятна е, направо не очаквах такава ангелски-вълшебна музика от наша страна... Аз съм много придирчива и капризна в музикалните си пристрастия,.поради това не обичам този конкурс и очаквах песента на Виктория да е като всички останали тридневки на Евровизия, но тя направо ме тушира с този глас и тази лиричност и искреност на изпълнението! За пръв път искам България в нейно лице да спечели защото напълно го заслужава - естествена и възпитана е, има талант и се облича с вкус, няма да разочарова никой .Повечето българи не са като нея. Пък и не виждам нищо джендърско у нея
61
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уау, Борислав Миланов определено изненада с толкова нежна песен, но в същото време е страшно зарибяваща, въпреки че по принцип не обичам балади особено. Има много различни влияния в инструментала, пак изпипана и интересна песен.
60
19
 
35
 
! Отговори
Как не ви омръзна?!? преди 4 години
Тук чета всякакви глупости,но като гледам коментари и видео реакции на чужденци за песента,едва се намира човек,на който да не му хареса!Всички са възхитени от видеото и песента,а вие,както винаги плюето по нещо,което реално представя страната ни.Никой не ви е виновен,че нямате вкус за качествена музика;че ви липсват знания по английски,което е смешно и жалко в днешно време!Напук на коментарите ви,песента на Виктория е на първите места за победа според букмейкърите.Желая й успех и смело напред!
59
26
 
18
 
! Отговори
Валди преди 4 години
Пълна скръб. След като сме били на второ място, не можеме да си позволим такова отстъпление.
58
19
 
21
 
! Отговори
ан преди 4 години
Първо на Евровизия се ходи за да представиш страната си, а тази песен по никакъв начин не го прави.Второ толкова ли е трудно да се измисли нов и оригинален стил, защо е нуждо да се краде от други изпълнители, които вече са задали този тип музика (Били Айлиш)? И то не само музиката, а и стила на обличане е взет точно от нея, широките дрехи, неоновия цвят, големите ланци. Това е толко очевидно, че ще ти избоде очите. Това си е направо имитация!
57
15
 
29
 
! Отговори
Сп??нс преди 4 години
Спор няма че ме изненада, почна песента жално , жално и докато чаках да дойде някакъв припев който да вкара ритъм и да събуди публиката - взе че свърши.
56
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трагедия !
55
16
 
27
 
! Отговори
Shreck преди 4 години
Поредната тъпотия и безумно квичене! Язък за момичето, защото е много талантлива.
54
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Песента е перфектно направена, вокалното изпълнение също. Всичко е безупречно, но...по шаблон тип MTV. Няма никакъв шанс за сериозен успех в такъв конкурс. Тези конкурси търсят оригинално (автентично) изпълнение в което има неподправено творчество.
53
14
 
25
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Нито е българска, нито е песен;))) Но, пък може да се пробва да участва в музикалните класации на Великобритания и САЩ;)))+1111111111111111
52
14
 
20
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Нито е българска, нито е песен;))) Но, пък може да се пробва да участва в музикалните класации на Великобритания и САЩ;))) Аз лично, като Българин въобще не мога да се асоциирам с нея! Да не говоря, че музикално, малко коледно-кифленско ми звучи;)))