Михаела Филева "финтира" Лечев в битка за рок музикант

Певицата привлече в отбора си и участничка с оперно пеене
Обновена: 9 мар 2020 14:26 | 9 мар 2020 14:10, Александър Попов
4
Михаела Филева "финтира" Лечев в битка за рок музикант
Снимка: Гласът на България
Трети блок бутон бе използван в битката между треньорите, по-малко от месец след старта на "България търси талант".
 
В кастингите на тъмно в неделя вечер Михаела Филева изненадващо отне на Иван Лечев възможността да прибави още един рок талант към отбора си.
 
43-годишният Георги Шопов от Варна предизвика буря от положителни емоции в журито и публиката с драматична лична история от детството си и за малко да получи четири обърнати стола. Най-добрият пеещ художник се качи на сцената на шоуто с желанието да даде пример за сила и борбеност на дъщеря си, както и с надеждата да бъде избран да продължи състезанието в отбора на Лечев. Чувайки категоричното му рок изпълнение, Михаела реши да го спаси от конкуренцията на рок музиканти в отбора на колегата си. За тази цел тя натисна блок бутона и стола на Иван Лечев остана неподвижен. На принципа двама се карат – трети печели, изпълнителят от пиано барове предпочете Графа.
 
Графа запълни пет от местата за таланти в отбора си, подобно на колежката си Михаела Филева, при която са най-младите и емоционални поп-изпълнители. Камелия вече спечели доверието на три от най-силните женски гласове, а при Иван Лечев, очаквано, са изявените рок таланти.     
 
Най-желания подарък за 18-ия си рожден ден получи младата Петя Георгиева, която посрещна пълнолетие на сцената на "Гласът на България". Благодарение на нестандартния си mash up от парчето Shape оf you и три от най-големите български хита за 2019 г., тя спечели овациите на цялото жури, но предпочете да продължи участието си в отбора на Камелия. След успешното й представяне, треньорите я поздравиха с общо изпълнение на Happy birthday, а семейството й я изненада с торта на сцената. 
 
За първи път в историята на българското издание на музикалното шоу участничка пое риска да се яви на кастингите с класическо оперно пеене. 20-годишната Рут-Констанс Койнарска от Стара Загора доказа таланта, който развива в Музикалната академия и прие поканата да се присъедини към отбора на Михаела Филева. Към тима на поп-дивата се включи и 25-годишният футболист с музикален талант Светослав Георгиев от Варна. 
 
Най-висока оценка от журито получи младия Омар Джафероски от Скопие, който бе определен като „момчето с ангелски глас, което е родено да бъде на сцена“. С признанието, че е влюбен в гласа му, а и има общи проекти с македонските групи „Слаткаристика“ и „Next time“, Графа спечели доверието и таланта на 18-годишния Омар.
 
Със своя интерпретация на българския хит "По-полека" и авторско парче, ученичката Рада Илиева впечатли Иван Лечев и след като прие да стане част от отбора му, получи обещанието за лична среща с колегата му Стефан Вълдобрев от "Обичайните заподозрени".  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Гласът на България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това реших да го гледам вчера .. имаше една чужденка пееше по-хубаво от половината дето ги взеха, ама не я огря .. пълна простотия .. Камелия ли ще обучава някой как да се развива в пеенето ???
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двама от журито - Владко и Михала Филева, ако се явят на същия кастинг - няма никой да ги вземе
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мда,много хора си живеят в своя свят.Корона,мигранти не са важни.