Петък вечер – време за музика: Михаела Филева влиза в домовете на феновете си

Тя ще изнесе онлайн концерт
2
Петък вечер – време за музика: Михаела Филева влиза в домовете на феновете си

Михаела Филева ще представи самостоятелен концерт за своите фенове на  виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи този петък от 21:00 часа. Заедно със своята група– Краси Тодоров, Васето Крумов, Сашо Обретенов, Радо Казасов и трио Тринити, Михаела ще изпълни хитовете "Латино сеньорита", "Опасно близки", "Без етикети", "Танцувам само за теб" и други.

През последния месец талантливата изпълнителка поддържа контакт с феновете си чрез социалните мрежи, като споделя лични моменти от времето си вкъщи, включително намери начин как в домашни условия да зарадва последователите си с изпълнения на любими песни, акомпанирани онлайн от китариста Васил Крумов.

Точно в 21 часа в петък, 10 април, домовете на феновете на певицата ще се превърнат в концертни зали, а входът към тях са Facebook страниците на URBO, Mihaela Fileva, Monte Music Ltd., Joker Media Rental и STREAMER.BG, както и на официалният YouTube канал на инициативата - https://youtu.be/-WUijbm9Gfk.

Ако желаете да подкрепите българската музика и култура, можете да го направите с виртуален билет от платформата на URBO или чрез SMS на 1928 с текст LIVE на цена от 2,40 лв. с ДДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много готина и има чудесни песни слушам я с удоволствие, облича се супер все пак е от света на modavel последно като я видях носеше чудесна рокля . Давам и 5 звезди
1
1
 
2
 
! Отговори
С преди 4 години
Мишито може да си поконтактувам и офлайн,само двамцата,на четири очи и четири уши,докато ме държи и сърби?!?!