Как се прави музика на покрива по време на социална изолация?

Сава Вутов разказа за "Слънчев ден" в "България сутрин"
13 май 2020 12:10, Анисия Иванова
8

В условията на социална изолация вокалистът и пианист Сава Вутов засне любопитно видео на покрива на жилищна кооперация към новата песен "Слънчев ден" на нестандартна музикална формация.

"Големи късметлии сме, че барабанистът живее там и си имахме този покрив. Цялата идея е не да сме конкретна банда, а да сме група разнообразни музиканти, които да излизат под едно име. Разработваме още няколко проекта", каза Сава в ефира на "България сутрин".

"Занимаваме се и с музиканти, които никога не са се отдавали на музиката. Аз и мои приятели сме започнали да се занимаваме с музика от деца, но това не е съдбата на всеки човек. Готино е да се даде надежда за развитие на мечтите на хората. Получават се много красиви неща, скоро ще можете да чуете и следващите парчета", сподели още музикантът.

Вутов обяви, че вече не е преподавател по пиано в НМУ "Любомир Пипков", тъй като е получил предложение за работа в Бразилия и се е наложило да напусне. Сава Вутов посочи пред Bulgaria ON AIR, че вече преподава само частни уроци.

"Отидох в Бразилия с моята жена. За нас беше лек шок. Човек осъзнава, че България е много хубаво място. Мизерията по света е толкова страшна, че човек трябва да бъдат благодарен за това, което му е дадено. Рио де Жанейро не е толкова светла дестинация. Срази ме мизерията, в която живеят хората", разказа музикантът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
По ноти и с музикални инструменти...
6
0
 
4
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Група TOTO имат клип, сниман на покрива на един небостъргач, където ги завалява дъждът. Само че става въпрос за несравними неща и за истинска класика, накараха ме да си пусна споменатата група, за да си оправя ушите след чутото тук. :)
5
0
 
7
 
! Отговори
Музикант преди 3 години
Музика по време на изолация се прави като изядеш една тенджера боб и излезеш на терасата да си посвириш на воля ;)
4
0
 
7
 
! Отговори
aa преди 3 години
да ходи в бразилия и много го моля да не се връща повече, да си скъса личната карта
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако тоя на снимката е певец!!!то аз съм министър))
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки се прави на май муна да е интересен)))Шоуто Коронавирус продължава!Пуснахте ми на буя с глупостите си беее!!!!
1
0
 
10
 
! Отговори
Ъъъъ ? преди 3 години
Кой?