Алек Кирев представи новата си песен "Мечти"

Във видеото са се включили негови близки, но и хора, които не познава
3

Много се говореше през пролетните месеци за оцеляването, а сега идва времето да запазим и поопресним мечтите си и да си върнем надеждата, че ни очакват и добри дни. А как "извънредните дни" дадоха тласък за най-позитивната песен - "Mечти", в кариерата на Алек Кирев?

"Песента беше създадена преди самоизолацията, но видеото дойде именно в този период. Беше предизвикателство. Обърнахме се към хората в социалните мрежи. Мои близки също се включиха, но и такива, които аз не познавам, изпратиха видеа", каза певецът в студиото на "България сутрин".

Той добави, че е имало някои правила за видеата, които могат да бъдат изпратени от хората - да присъстват очи, танци, движение, цветове и позитивност.

"Тази песен беше част от "терапията" ми. Когато човек иска да прави нещо, то трябва да е със страст. Двама души, от хората, които слушат моята музика - единият казва, че и най-тъжната ми песен има позитивност. Другият казва, че в най-веселите ми песни има меланхоличност", сподели Кирев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Изпълнителят разкри, че една от мечтите му е да направи турне в България и да свири пред много хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
FFFRRRAAA преди 3 години
Кирил Алексов представи старата си песен "Тъпни"
2
0
 
7
 
! Отговори
Предприемач преди 3 години
Това момче да си намери нормална работа. В Лидл дават 1200 лева на продавачи и склададжии. Стига вече, много певци станаха. Очаквам статии за Вензи, Тита, Мита и всички останали. Не за записа със министъра на земеделието. Той не трябва да ни вълнува
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кой е Алекс Кирев?