Георги Шопов стана победител в "Гласът на България"

Той надви три момичета на финала
15 юни 2020 07:00, Александър Попов
21
Георги Шопов стана победител в "Гласът на България"
Кадър: Гласът на България
Георги Шопов, кoгото фeнoвeтe нa "Глacът нa Бългaрия" пoзнaвaт кaтo мощен, стабилен рок глас, се пребори за първото място в седмия сезон на музикалното шоу. 
 
Талантът oт oтбoрa нa Иван Лечев cъбрa нaй-гoлям зритeлcки вoт и грабна титлата в свирепа конкуренция с три талантливи момичета.
 
"Посвещавам победата си на дъщеря ми и на всички деца на България. Вярвайте в мечтите си!", каза той прeд кaмeритe нa bTV минути cлeд пoбeдaтa. 
 
"В теб има душа, която излиза през гласа ти. Никой не може да ги отнеме това, което притежаваш", обяви от своя страна Лечев, който за трети път триумфира като треньор в музикалната надпревара. 
 
В последния, изключително оспорван етап на шоуто, за първото място и приза от 50 000 лева се конкурираха Елена от отбора на Михаела, която остана на четвърто място, фурията Керана от тима на Камелия и ромската перла Йоана с треньор Графа. 
 
Георги обаче ги надпя със специфичната си рок бленда и покори сърцата на зрителите с емоционалното изпълнение на парчето Dust In The Wind.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой и как да проследи гласовете?
20
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки си има лични предпочитания за евентуален победител във формата. Най-безпристрастният показател са гледанията на съответните изпълнители в платформите за видео-обмен. И, сори, там не печели Георги. Имаше много качествени изпълнители, които отпаднаха по-рано - и Зария, и Пламен, и другият Алекс. Някой да знае кой проследява броя на подадените СМС-и?!
19
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слаба работа. Много по-силни изпълнители треньорите ги отпратиха рано рано в къщи.
18
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радвам се, че този човек спечели! Като цяло много посредствен сезон. С изключение на Кристина Жечкова, всички останали бяха безлични и вокално изключително неточни и фалшиви. Най-дразнещи обаче бяха коментарите на менторите. То не беше отвяване, то не бяха експлозии, сълзи и сополи, световни сцени..., а реално беше едно нищо.
17
9
 
18
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Поздравления за Георги ! Безапелационен номер 1 ! Без абсолютно никаква конкуренция беше в това издание, поне с 10 класи над остналите !
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много слаб сезон, никой не можа да ми стане фаворит. Силовото пеене не се понася от слушателите, дори и за мултимедийно шоу трудно се възприема. Не знам защо вокалните педагози така учат младите изпълнители...Няма нужда да крещиш само и само да покажеш че пееш няколко октави. Песента трябва да докосва публиката и да е приятна за ухото. Ако Елена и Керана бяха подбрали правилните песни щяха да са на първите две места.
15
0
 
21
 
! Отговори
към коментиращите преди 3 години
да ги попитам колко от миналите победители помните? Понеже казвате кой ще се запомни и кой не. Не се сещам даже за имената им нито на гласът, нито на фактори мактори. А талантливи певци и певици има адски много всяка година.Колкото до таз годищното - добре, че не спечели чалгаджийката, която не знам как и защо се класира втора. Явно това е бъдещето....
14
4
 
21
 
! Отговори
Каква Керана!? преди 3 години
Вероятно се подмокри от напъване, да крещиш не значи, че пееш добре. Повечето от жените пишяха, а това момче си пя съвсем спокойно и приятно!
13
19
 
12
 
! Отговори
Керана и Елена преди 3 години
Керана и Елена са звезди! Пеят професионално и с много чувство. В България талантите винаги се тъпчат. Браво звездни момичета! Но българите не обичат звездите, а обичат сивушковците, защото те не са реални конкуренти, затова са толкова бедни и умиращи.
12
5
 
20
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
До абсурдистанДа Керана имаше много хубав глас, но изпълнението на Георги беше някак си по-добро.Керана е много талантлива, но на последното си изпълнение можеше да покаже малко повече.Браво на Георги!Той ще остане в Гласът на българия и ще бъде запомнен, а пък Елена и Керана са едва ли не еднакви.
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Георги,през цялото време пя от сърце и душа! Ти и Керана бяхте моите фаворити! Тази година, участниците бяха на високо ниво и удоволствието беше пълно!Попътен вятър и не спирай да пееш, има какво да дадеш в музиката!
10
0
 
4
 
! Отговори
Е преди 3 години
До Ан Имаш избор да пишеш под други статиионимен
9
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не гледам и не следя тези глупости
8
42
 
18
 
! Отговори
абсурдистан преди 3 години
Керана е гласът на България ! - Уникален талант !а тоз чичка да е жив и здрав ,ама става само за пеене под душа в къщи
7
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредният фарс, наречен шоу! Всеки зрител има право на 40 (!) гласа - правилно, трябва да се трупа награден фонд. При това - на два пъти, за да не се губят пари. Елементарната логика и познание показват, че най-масово гласуват момичета от предтийнеджърска възраст, при това основно за млади мъже. Георги е доста далеч от това, и чисто рокаджийската му ориентация съвсем не е разбираема за споменатите млади дами. Как тогава се стигна до този резултат?
6
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добър беше Пламен!
5
18
 
16
 
! Отговори
Дим над водата преди 3 години
А колко от нас пратиха SMS? Всички само пишем, а не действаме. Затова истинските певици останах на трето и четвърто място, а момето от квартал Изток почти спечели...
4
7
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По добре той отколкото онова дето извиваше маанета!!!
3
37
 
22
 
! Отговори
Радостин преди 3 години
Много по-достойни за наградата бяха Елена,Керана и финалистът от Чирпан.Не съм убеден в обективноста на крайното класиране .
2
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добър беше. Имаше и други на нивото му, но ги изгониха рано. Добре поне че спечели рокаджия. Радвам се за него. Отвя останалите седем финалисти, които не можеш да запомниш с нищо. Особено жените бяха толкова еднакви..