Quartal с Миленита, Деси Андонова, Виктория Георгиева

Food паркът на София отваря в три последователни дни
1 юли 2020 18:08, Петя Славова
2
Quartal с Миленита, Деси Андонова, Виктория Георгиева
Снимка: Quartal

Първият Food Park в София отваря официално врати през юли, когато освен вкусната храна, посетителите ще се насладят на серия от музикални събития. Сред тях DJ партита и изпълнения на живо на Деси Андонова, Миленита, Виктория Георгиева и много други.

"Готови сме! Нямаме търпение да се срещнем с посетителите и да чуем обратната им връзка. Решихме да направим откриването в три последователни дни, за да може всеки да ни посети в удобен за него момент. Обещахме Food Park-ът да носи преживяване и по този повод ще представим първата програма с различни изпълнители и разнообразни музикални стилове", разказва един от създателите на парка – Слави Христов.

В програмата на новото културно пространство ще видим на 10-и юли от 18.00 часа - Zimone. Ден по-късно, програмата включва от 12.00 часа Dj Desy, от 15.00 часа Desy Andonova & Ilko Gradev, от 16.00 часа Dj Marten и от 20.00 часа Vselena Sirakova feat. Radoslav Slavchev & Alexander Slavchev.

На 12-и юли от 12.00 часа програмата започва с Ramzey Hercules. Продължава от 15.00 часа с Milenita & Fingertone. от 16.00 часа е с Ihou и завършва от 20.00 часа с Victoria Georgievа


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
лол поредната шльокавица не можете ли да пишете на български книжовен език !!!по темата за сандвичи от над 10лв стана много модерно да се вкарват замразени храни от щатите уРА!!! нЕ СА ЗАМРАЗЕНИ НАД 20 ПО ВОЕННИ СКЛАДОВЕ !!!ЯЖТЕ
1
0
 
1
 
! Отговори
Росен преди 3 години
Щеше да е добре да се напише къде е....