Рап-изпълнителят Кание Уест ще се кандидатира за президент на САЩ

Да обединим визията си и изградим бъдещето, призова той
Обновена: 5 юли 2020 17:52 | 5 юли 2020 17:45, Анисия Иванова
59
Рап-изпълнителят Кание Уест ще се кандидатира за президент на САЩ
Снимка: БГНЕС

Кание Уест, рап-изпълнителят, който призовава слушателите в една песен да "достигнат до звездите, така че ако паднете, да кацнете на облак", заяви, че ще се кандидатира в президентските избори в САЩ през ноември тази година, предава AFP

"Сега трябва да осъществим обещанието на Америка, като се доверим на Бог, обединим визията си и изградим нашето бъдеще. Аз се кандидатирам за президент на Съединените щати!“, заяви Уест, съобщава "Фокус".

Певецът не съобщи повече подробности относно предполагаемата си кампания четири месеца преди изборите през ноември, както и не става ясно дали той се е регистрирал официално, за да се кандидатира.

43-годишният изпълнител спомена няколко пъти, че обмисля кандидатурата, а през миналата година уточни, че ще се кандидатира за президент през 2024 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Къо Карамасуров преди 5 месеца
шок и ужас -А оти забравяш...обратният "Лорд" Евгени Минчев, като "консултант" !?
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не казвате че Уест първо няма никакъв шанс, второ ще обере черните гласове от корумпираното нищожество Байдън? Уест може да попречи само на демоНкратите, не на Тръмп. Защото са ви казали да плюете по Тръмп само, нали изедници?!?!
49
0
 
1
 
! Отговори
?/?/ преди 3 години
Е точно заради зевзеците идвам да чета днес.бг, защото смехът е здраве!
48
0
 
2
 
! Отговори
ikar преди 3 години
До Бойко се интересуваЗа американски прездент има условие за възраст - над 40 г. и да е роден в САЩ.
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господ е бял.
46
5
 
9
 
! Отговори
Езберател преди 3 години
Кание Уест е точно президентът който САЩ заслужава. Пожелавам му успех на изборите.
45
2
 
12
 
! Отговори
Де е Киро на кирия.. преди 3 години
По неговия пример и цар Киро също е заявил желание да се кандидатира за ЦАР на царство България . Гласовете на ромовете са ми в кърпа вързани. Българите не гласуват . Ако не ме изберат ще ги обявя за расисти и ще ги скъсам от съд в Страсбург. ... Така че, от сега мога да започна с празненствата ..... Елате ми на гости в мааалата .. а които нп.с. Пиенето е от мен ..... специална селекция уиски, водка, коняк, ракия .... етикетите са вече отпечатани .... носете си по един буркан да ви сипвам
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука не става въпрос за цвят на кожата, нито за музиката, която пеят Еминем и Кание Уест.Втория никога не е бил рапър, за разлика от Еминем. Събра се с Кардашиян, след което направи десетина фирми, някои от тях промотърски, други чисто маркетингови. Само една от марките Yeezy догони и подмина Beats по капитализация през 2019.Уест пък се обиди на Форбс, че не можели да смятат и го сложили при тия с един, вместо с два милиарда богатство. Той е един от големите дарители за кампанията на Тръмп.
43
2
 
8
 
! Отговори
А дали? преди 3 години
Ако беше Еминем ( щот я бял) по имаше шанс.
42
5
 
6
 
! Отговори
Бойко се интересува преди 3 години
Ъъъ Аз Бойко се чудя ако си купя американско гражданство мога ли да се кандидатирам за президент на САЩ?Имам си шкаф с милиони, вече говоря перфектно английски и в България още не съм лежал в затвора.
41
4
 
3
 
! Отговори
До 33 преди 3 години
Е драги, Алис Купър, ако не пееше толкова вманиачено Poison, можеше да си намерят хора да гласуват за него. Ама щом песента е със заглавие Отрова и феновете му ще се стреснат, че е заразен с короната. Иначе с това женско име Алис, много обратни граждани биха го гласували. Само с пасторите в църквата ще има проблем. Много готическа визия има и ще протестират после. Протест на пастори срещу президента сатанист. Представям си го на плакат.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президент Камачо - Idiotocracy 2006
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въй , инфлуенснах съ.
38
7
 
12
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Кание Уест може да кандидатства само за чистач на кенефите в Белия дом ! Защо не дойде тоя Кание в България ? Ние можем веднага да го зачислим към санитарите на Президентството - там може да направи кариера и за президент.
37
4
 
16
 
! Отговори
българин преди 3 години
Няма да се изненадам който и да се кандидатира в тази измислена държава за "президент"! -:) То тук.Вече 10 г си е разпасал пояса ПАЗАЧА на др Живков! Па после и на Царя честит Мадритският крадец! През социализма пазейки някого се начичаше ПАЗАЧ! После по "демократично му" се казваше и казва вече "бодигард"! Ама все тая де! Та "управлява" и ни клати лъжливото овчарче! Но идват и избори де! И ще има вече промени! Гаранция! Раята се събуди след 10 г Еднолично управление и диктат!
36
1
 
1
 
! Отговори
Почитател на Лили преди 3 години
До Джедай МастърАЗ ПЪК ВРАЯН ДЖОУНС...
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принс как разкара нахалната му жена от сцената :)) ми даже не може да танцува, ама се бута
34
8
 
2
 
! Отговори
Слаба ракия преди 3 години
ЧЕ БОЯДИСАНОТО ВРАБЧЕ-ПРЕЦЕДЕНТ НА САЩ Е РУСКИ ФАВОРИТ Е ФАКТ НЕОСПОРИМ. РОСНЯЦИТЕ,ГО ХВЪРЛИХА В МУЗИКАТА С ЕДИН НИЩО И НИКАКЪВ КОВИД,А ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКЪВ АРСЕНАЛ НА УНИЩОЖЕНИЕТО ПРИТЕЖАВА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И...БРОЙТЕ ДО ШЕСТ И НА ТРИ ВЛАДЕТЕЛЯТ НА ВСЕМИРА ЩЕ ОСТАВИ САМО РУСТАЦИ ДА ЩЪКАТ ИЗ ГАЛАКТИКИТЕ.
33
3
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Аз лично бих гласувал за Алис Купър, но е въпрос на предпочитания и лош вкус.
32
1
 
10
 
! Отговори
като нищо преди 3 години
Предполагам, че ще бъде подкрепен от Холивуд и ITсектора.