Васил Петров стартира националното си турне през лятото

"Symphony Way" е с Врачанската филхармония
15 юли 2020 16:52, Петя Славова
7
Васил Петров стартира националното си турне през лятото
Снимка: БГНЕС

Васил Петров се готви за националното си турне "Symphony Way" с Врачанска филхармония. Певецът е включил в репертоара си обновена симфонична програма.

"Част от песните от моя репертоар са аранжирани за симфоничен оркестър плюс нови неща в реперотара ми включващи заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Бийтълс, Fragile на Стинг, Smile на Чарли Чаплин и други изненади.", споделя самият музикант.

На сцената заедно с него ще излязат джаз музикантите Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас). Специален гост  е талантливата носителка на редица престижни награди, виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.

Първият концерт ще е в Пловдив на 21-и юли от 21.00 часа в Летен театър Бунарджика, на  23-и юли в Бургас от 20.30часа на Летния театър. Участията продължават в Петрич на 27-и юли от 21.00часа на стадион "Цар Самуил", а следващият месец участието на 7-и август е във Варна от 19.30часа в зала 1, Фестивален и конгресен център - Варна.

Има още две специални места - на 25-и юли в  Zornitza Family Estate Relais & Chateaux до Мелник и на 14-и август на Амфитеатъра на BlackSeaRama Golf & Villas.

На 10 -и август може да видим Васил Петров на Международния джаз фестивал Банско, където ще е в компанията на Ангел Заберски младши джаз трио.

Всички концерти ще се проведат при пълно спазване на разпоредбите за дезинфекция, за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
До Тони МигусмукароДълбоко се заблуждаваш. Лично го познавам. Хубав и талантлив човек е.
3
8
 
2
 
! Отговори
Тони Мигусмукаро преди 3 години
Този е толкова наведен и бездарен че сигурно е от герб.Това ако е джаз певец,то аз съм Ета Джеймс!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
SARS-Cov-2 харесва това
1
1
 
7
 
! Отговори
Мутаф преди 3 години
Не...Не Стартира!