"Само мен" - новата песен на Minna

Мина Сучева разказа за видеото в студиото на "България сутрин"
17 сеп 2020 11:12, Красимир Ангелов
8

Младата певица Мина Сучева, популярна като Minna, представи новата си песен - "Само мен". Във видеото участва риалити звездата Красимир Джунов.

"Много силно му симпатизирах. Впоследствие изразих симпатиите си към него. Оказа се, че и той е следял моята кариера. Паснахме си като човек с човек. Нямаше как да се виждаме заради карантината. След това започнах да вря и да кипя, исках да правя нещо готино, свързах се с него. Това му е дебютна изява на музикалната сцена", разказа певицата пред Bulgaria ON AIR.

Самата Мина за пръв път пее на испански, но смята, че ѝ се е получило добре. Краси пък е разпространил песента в Испания, където е живял много години, а обратната връзка, по думите на изпълнителката, е много приятна.

Певицата признава, че не може да рисува, но във видеото се превъплъщава в ролята на художник.

Мина се занимава и с организирането на интернационални фестивали. Имала е участия през лятото и е успяла да се наслади на сценичните си изяви. Месец и половина е продължила нейната изолация, която тя прекарва в родния Благоевград.

"Това е петата ми авторска песен. Имам още две песни, които са кавъри на руски песни. Искам да възродя моя стара песен", каза още Мина в студиото на "България сутрин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Conmigo - не означава Само мен а означава "С мен".Значи ни музика, ни визия, ни идея кво пеят и да не се пуска песента към испано-говорящи страни, че ще станат за смях. И само да питам - Que cojones pasa aqui?
6
0
 
5
 
! Отговори
Моля? преди 3 години
Новата песен на кой? А коя е старата песен. И коя е тая Мина?А бе тука ко стаа?
5
0
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Сучева пее: - Ела, Кумчо Вълчо - уСучи ме, че съм като натегната мина...
4
0
 
12
 
! Отговори
Добре де преди 3 години
Ама тя има ли стари ?
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната боза, генерирана от фабрика за бози, и намерила поле за представяне в тази медия. От последните десетина представени едно не става. Върнете парите на кандидат звездите и закривай.
2
0
 
10
 
! Отговори
Сукчо преди 3 години
Момето надарено, отговара си на името.
1
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Това ще е новата , но и последна песен !