Михаела Маринова с нова песен и голям концерт

Новото парче на изпълнителката се казва "Другата стая"
8 окт 2020 11:00, Ния Христова
14
 
Любовта е вдъхновението на певица Михаела Маринова за новото й парче "Другата стая". 5 години след голямата стъпка напред, тя продължава напред с концерт и нов видеоклип.
 
"Доста от хората, с които работя всеки ден, ми казват "ти порасна пред очите ми". Това ми помогна да порасна по-бързо и ми повлия на живота и психиката ми. Но това е мечтата ми, аз съм щастлива", посочи изпълнителката в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Певицата определи новото си видео като супер лятно и носещо готино настроение. Помага и да забравим за настоящата пандемична ситуация.
 
"Със сигурност песента загатва щастието в личния ми живот. "Другата стая" може да се разбере и по друг начин - взимаш ключето, отключваш вратата и там се крият всички уникални неща, които искаш да ти се случат. В личен план мечтая за пълно щастие - да бъда разбрана, подкрепяна и да имам сериозен човек до себе си. Това ми се случва, но с времето се предполага, че ще дойде следващата стъпка", сподели Маринова.
 
Ицпълнителката сподели, че се вълнува преди концерта утре, за който е репетирала много. Публиката ще има възможността да чуе песните й в нови аранжименти.
 
Михаела Маринова заяви, че мечтае за още музика, нови албуми и стъпка на световната сцена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
9
 
! Отговори
Оффф преди 3 години
Новата песен като старата!Бозааааааааааааааааааа!!!
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Музиката/изкуството е отражение на действителноста ! Менте е всичко и храната и любовта и отношенията и културата . От 30г Няма Нито един истински Глас и Нито една стойностна песен-текст и мелодия .и не сам в Бг ,целия свят е пропаднал тотално -шала ла по гащеее и вимеее
6
0
 
8
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Правя го само заради вас, заради вас и само заради вас.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От няколко месеца насам, всред редовно презентираните в тази телевизия, това е най доброто.Хит надали, но ще се повърти из родните медии. Да продължава напред. Има нещо в певицата.
4
0
 
7
 
! Отговори
Стефан преди 3 години
И къде е Големия концерт....
3
0
 
9
 
! Отговори
Елка Василева преди 3 години
Е, не - ужас!
2
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Консерваторията не помага, когато човек е бездарен. За щастие има стойностни съвременни български песни примерно Vokyl - Вампирите не са измислица.
1
0
 
14
 
! Отговори
Гого преди 3 години
Трагично е.... марш обратно в консерваторията от където изпълзя!!!