От Лондон към родния Чирпан: Пламен Бонев с нова песен

Музикантът работи с носител на "Грами"
23 ное 2020 11:53, Красимир Ангелов
3

След 20 години из Лондон, снимачните площадки на Холивуд и музикален опит във Финландия, музикантът Пламен Бонев се завърна в родния Чирпан. Той представи на почитателите си парчето "Всичко ще пребори любовта".

Бонев е автор на музиката и на текста, но има и помощ. Открива я в лицето на Дейв Къч - носител на "Грами", работил със звезди като Джъстин Тимбърлейк, Бионсе и Алиша Кийс.

Във видеото той включва хора от родния Чирпан. Той иска да се установи в страната ни, а пътуванията да са само по бизнес.

"Песента е написана, когато бях в Лондон, но трябваше да узрее. Исках да направя проект, в който целият град да бъде включен. Успях да предложа идеята на много хора, имам 35 спонсора, дори обикновеният човек имаше възможност да се включи като статист", каза Пламен Бонев в ефира на "България сутрин".

Изпълнителят прави и малък документален филм, вдъхновен от клипа. В него е включил създаването на "Всичко ще пребори любовта", част от историята на град Чирпан, както за музея на Яворов.

"Нека гледаме ведро на нещата. Налага се да седим вкъщи повече, отколкото е необходимо и ни харесва. Аз съм човек, който обича да пътува. България ми харесва, чувствам се в свои води, но духът ми за приключения не може да бъде потушен", допълни Бонев пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
2
 
! Отговори
Лев преди 3 години
До 2 Така правеше и Брежнев, *** никой не смееше да му го каже.
2
1
 
8
 
! Отговори
Саки преди 3 години
Има някакъв говорен проблем. Някак си мляска думите.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от чикаго и назад..хоп звиздА грейна