Веселин Маринов за борбата с COVID-19: Наистина се уплаших

Станах по-дисциплиниран, след като преболедувах, призна поп певецът
Обновена: 29 ное 2020 20:06 | 29 ное 2020 19:47, Красимир Ангелов
44
Веселин Маринов за борбата с COVID-19:  Наистина се уплаших
Снимка: БГНЕС

Станах по-дисциплиниран, след като пребoледувах коронавируса. В началото мислех, че ще мине като грип, но наистина се уплаших, когато се наложи да отида в болница, обяви певецът Веселин Маринов в предаването „120 минути“ по bTV.

Още по темата
Той разказа подробно за борбата си с болестта - в началото е имал лека температура, но след седмица са започнали силни болки в главата и висока температура.

"С нищо не можех да я сваля, наистина се уплаших, когато не можех да се свържа по обективни причини с лекарите си, които евентуално знаеха, че може да ми трябва линейка", споделя Веселин Маринов.

В болницата попада за 5-6 дни, а в една стая е с генералния директор на БТА Максим Минчев, който почина в средата на ноември.

"Невероятен човек с чувство за хумор, помня как го преместиха в интензивното. След като се прибрах вкъщи, говорихме по телефона и той ми каза, че се чувства по-добре. След няколко дни разбрах, че е починал. Много плаках от тази тъжна новина", заяви Веселин Маринов.

Той сподели, че има много познати, които не вярват, че вирусът е опасен: „Аз видях какво се случва в болницата, като на война е, хората издават страшни звуци, а апаратите, които поддържат живота им, също са много шумни“, посочи певецът и благодари на всички медици, които са се грижили за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно от най-противните създания в българската музика в момента, мога да кажа на второ място по противност след Георги Христов. Не, това мекотело взема първото място, сега размислих!:D
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изпотяването води до бързо оздравяване. Да си жив и здрав Веско и още дълги години да цепиш мрака с изключително мощния си глас!
31
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знам една доказана рецепта за уплашени от коронавирус. Местиш го в десния крачол и минава моментално. И за жени знам, но не е за писане.
30
2
 
13
 
! Отговори
Бебо преди 3 години
Мазен - тип фурнаджийска лопата. В зала Арена Армеец ЦВ. ЦВ му докара 12000 зрители. Това плачещо момченце обясняваше по телевизиите че има много разходи и за него няма да остане нищо..тоест няма да плати данъци. Ето малка сметка; Средна цена бил. 50лв по местата = 600 000. Наем зала - 42000лв, Балет 500лв, оркестър 5000лв, Добявяне на осв. и апарат. 12000лв, Продажба бил. 35 000лв. Хайде смятайте колко е взело и колко данъци е платило. Бил съм в екипа и не съм изгонен а работя в Австрия.
29
1
 
19
 
! Отговори
Бебо преди 3 години
Първо се подмазваше на комунистите до 89г. Стана приятел на Жан Виденов и държавата / тогава / му купи цялата апаратура, сцената и осветлението. При Станишев се кълнеше че партията му е баща и майка. Заряза ги като доиде ББ И СЕ КЪЛНЕШЕ В ТЯХ. Сега ще го видим след изборите 2021. Тоя трябва да издигне паметник на Тончо Русев. По голямо мекотело не познавам. Интересно че на концерти пуска пълен запис а вика с пълен глас върху него с каратистки движения...сигурно за да се поти повече.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изпотяване ли бяха първите симптоми?
27
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние се уплашихме...че ще оживее
26
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми като си бъзльо и циркаджия, ще се уплашиш, че ще търсиш и дивиденти от това!Ние също масово го изкарахме в родата и не бием тъпъна. Голямо чудо станало!
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно не го лекуват с парацетамол )както богаташи,министри депутати
24
3
 
27
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Въпроса е как Веско се озова в МВР бплниица, кяото е само за служители в системата на МВР или Веско, защото е написал химна е почетен служител.
23
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя връзкар на Цв.Цв.трябва да се бойкотира всячески. има 3 магазина и 3 апартамента..как ли ги е купил...колко данъци е внесъл-нула.зеро..и не е чакъл линейка 11 часа..
22
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Веско, а как за теб веснага се намери място в болница и линейка, която да те откара, а други умираха пред болниците, защото нямаше места?
21
9
 
1
 
! Отговори
FAKE NEWS преди 3 години
Ако няма Документи за Доказателство то новината е FAKE NEWSДо сега само Проби без Документи , никаде не се издава Документ че лицето е боледувало от този Вирус
20
7
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
14 дни карантина след ПСР съм си я спазвал стриктно в Драгалевци:):):)Сега за Никулден с приятели къде също го изкараха Ковида сме запазили едно хотелче за частно парти:):):):)Ше ги съединиме със студентския празник от 6ти до9ти:):):)Тегаво:):):)
19
5
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Много...известни хора преболедуваха.Това дава...кураж на народа,че вируса ще ги...подмине,защото търси...известност.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Володя се разболе докато свари да отиде до болницата вече ще се е излекувал хахаха.Пс Да е жив и здрав човека
17
17
 
20
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Сериозни ли сте, този е описал по-упорита настинка. Кой човек влиза в болницата заради главоболие и температура. Защото е ясно, че този потния не е имал пневмония, тогава реването щеше да е до небета. Не можел да свали температурата, не знам защо повечето глу.па.ци смятат, че трябва да си свалят температурата, тя ясно показва, че организмът се бори с инфекция, ако не е над 40 не е опасна. Стига с *** сравнения с грип, явно никой не е карал по-сериозен грип, а само настинки.
16
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С кръвна плаьма ша си възстановите ушите, на-много да лепнете някой хепатит. Вярвте ли му на тоя мушморокк
15
6
 
9
 
! Отговори
Хасан Ваксинатора преди 3 години
Бате Веско , ти си истински достоен мъж, защитник на истината, откакто полицията ни пази, всичко е окей. Жив и здрав,
14
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, за известните и богатите място винаги има. Друг е въпроса с простосмъртните.