Каква беше годината за момичетата от ''4 Magic''?

Изпълнителките разказват за работата по песента "Дай ми"
14 дек 2020 14:50, Петя Славова
2

Магнетичните момичета от ''4 Magic'' привлякоха вниманието ни в края на годината с песента "Дай ми", създадена в тандем с румънски хитмейкър и норвежка изпълнителка.

Видеото е снимано при минусови температури, а по време на снимките момичетата не са били особено облечени. Според изпълнителките предизвикателството по време на заснемането на "Дай ми" си е заслужавало. Самите те вече се чувстват по-зрели и са намерили начин да изтъкнат своето различно излъчване.

"Най-често искам нещо от майка ми или приятеля ми", отбеляза шеговито Валентина Никова в ефира на "България сутрин".

"Не съм се лишила от нищо. Опитвах се да се възползвам от ситуацията. Дадох повече време на близките и приятелите ми. Отделям повече време и внимание и на себе си", сподели на свой ред Елеонора Иванова.

Никол Канева посочи, че момичета са намерили доста повече време да работят и успяват да създават все повече музика. Групата не мисли да спира да създава музика, независимо от това какво се случва.

Елия Тодорова пък наскоро представи първата си самостоятелна изложба от картини.

"Карантината ми помогна да намеря това мое начинание. От малка рисувам, постоянно подарявам картините. Реших да направя изложба, бях вдъхновена и исках да покажа нещо от себе си. Мисля да не оставям рисуването, другата година ще правя още изложби", разказа младата певица пред Bulgaria ON AIR.

''4 Magic'' най-вероятно няма да имат професионално участие на Нова година, но по празниците ще намерят начин да бъдат заедно. А за 2021 г. момичетата си пожелават да реализират своите проекти и да се срещат с повече хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Дай миBulgaria ON AIR4 Magic
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Какво е "хитмейкър"? Яде ли се, пие ли се или...?И какво ни интересува каква била годината за тези посредственички?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ми на .....каква е нила годината за момичетата от 4 magic :-)))