Албумът "Най-доброто време" ни зарежда с празнично насторение

Христо Младенов и Димитър Атанасов записаха песен в Съевата дупка
23 дек 2020 16:24, Ния Христова
0

Христо Младенов и Димитър Атанасов изпращат 2020 г. с нов албум, озаглавен "Най-доброто време". Двамата се потопиха в учебниците за десети клас и посетиха пещерата Съевата дупка, за да запишат най-новата си песен.
 
"До броени часове излиза нашият нов албум. "Лале ли си, зюмбюл ли си" е първият сингъл от албума. Снимахме при екстремни условия в концертната зала на тази много красива пещера. Влажността е 98%, температурата е 7 градуса, трябваше да бъдем много бързи. Искахме да спазим мерките и да няма струпване на хора", сподели Христо Младенов в студиото на Bulgaria ON AIR.
 
Той споделя, че двамата са успели да направят много интересен звук, който е съчетание на електронно звучене с ударни инструменти.
 
"Големи любители сме на българския фолклор, имаме още една песен в подобен стил - "Девойко", която е част от първия ни албум. "Блажени години" е другият сингъл от албума, с текст на Жоро Минчев, аранжимент на Димитър и американско участие", каза още Христо пред Bulgaria ON AIR. 
 
Момчетата са включили и две коледни песни в новия албум, тъй като смятат, че сега хората имат нужда от положителна енергия. Първата песен е "Моята Коледа", създадена съвместно с Мартина Иванова и Кристиян Грънчаров, другата се казва "Коледа дойде" - в нея си партнират с ансамбъл "Фортисимо".

0
Още от Музика
Марина Кискинова с кавър на световен празничен хит
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари