"Сянка на жена" - Ели Раданова и нейната музикална изповед

Историята на една невъзможна любов
16 фев 2021 11:20, Анисия Иванова
0

След известно отсъствие от музикалната сцена, певицата Ели Раданова се завърна с много лирична и нежна песен, наречена "Сянка на жена", която разказва историята на една невъзможна любов.

"Гледам не нея не като на песен, а като на изповед. Идеята е да внуша проблематиката за много сложни отношения, които задават много въпроси и засягат чувства, емоции и разум. Имах дългогодишна връзка, наскоро ми се случи това", разкри изпълнителката в студиото на "България сутрин".

По думите ѝ сянката в песента е символ на съвестта ѝ. Във видеото на моменти сянката на певицата от Силистра танцува. Самата тя смята, че разполага с доста самоличности, а в песента за пръв път разкрива една от тях.
"Не знам дали бих могла да живея с мисълта, че съм развалила нещо хубаво заради мимолетен трепет. Приветствам, ако човек вярва, че е открил любовта на живота си. Иначе не си заслужава", подчерта Раданова пред Bulgaria ON AIR.

"По време на снимките имах болка в гърлото от страх да не се разплача. Много ме вълнува, не спира да ме вълнува тази история и тази песен", сподели още певицата.

Ели Раданова е имала много преговори за продуциране, но така и не се е стигнало до споразумение, за да бъде удобно и за двете страни.

"Предпочитам да е по-рядко, но да не е от бързите хитове. Нямам потребност да разполагам с такива. Родиха се 7-8 песни, които са предимно на английски. Ще вложим старание и усилия да ги разпространим международно. Много ми липсва живият контакт с публиката", каза за финал младата изпълнителка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари