P.I.F.: Продължаваме, но никога няма да имаме нов вокалист

Димо записал албум буквално ден преди да бъде хоспитализиран
25 фев 2021 11:00,
12
P.I.F.: Продължаваме, но никога няма да имаме нов вокалист
Снимка: БГНЕС

Група P.I.F. ще продължи да свири на сцената и да създава музика. Това обявиха музикантите Иван Велков, Мартин Профиров и Христо Михалков два месеца, след като фронтменът на бандата Димо Стоянов загуби битката с COVID-19.

Момчетата ще представят до дни двойния сборен албум от Слънчеви и Облачни песни, а през месец май ще излезе и P.I.F. 6, чиито вокали Димо записва в домашното си студио буквално ден преди да бъде хоспитализиран.

Песните ще могат да се срещнат с меломаните и от първо лице, като Велков, Профиров и Михалков ще продължат да изнасят концерти. Те са категорични, че групата ще продължи да съществува и да свири на живо, но нов вокалист няма да бъде търсен.

"Групата P.I.F. никога повече няма да има нов певец! Просто ще има приятели, които ще ни помагат и ще пеят като гости. Между другото имаме и един акустичен албум с най-доброто от групата, който в момента записваме и който е недовършен. В него ще поканим тези певци, които занапред ще каним и на концертите", обясниха музикантите пред licata.bg.

Още през следващия месец те ще представят първия сингъл от P.I.F. 6 – албума, за който казват, че е на 98% завършен, но ще бъде издаден така, както е бил подготвен заедно със Стоянов. "Реално продължаваме в името на Димо. Защото това е една от възможностите музиката му да не се забравя и да продължи да се прави", добавят още от P.I.F.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: музикавокалистДимоPIF
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Не, не може да попиташ! Други въпроси?
8
2
 
8
 
! Отговори
Рапид преди 3 години
Един от най-силните и многостранни музиканти в БГ. Много ми е жалко за Димо и семейството му. И ми е жалко за хората без вкус, но те не са виновни. Обществото в момента е много ограничено и се учи от това, което масово му се транслира... Тоест, безвкусицата и кича. Не се сравнявайте със западните звезди. Уважавайте това, което имате, гордейте се! Не завиждайте, не плюйте, ако нямате талант. Помнете цитата: "Ако хвърляте кал, може да не улучите мишената, но ръцете Ви ще останат мръсни..."
7
12
 
7
 
! Отговори
Драго преди 3 години
Може ли да питам защо толкова се шуми за посредствен музикант от посредствена група?! Той да не е единствения починал от Ковид?!
6
2
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
До Хронология за ДимоТакива като теб незабавно трябва да ги ваксинират! По възможност и с трите налични ваксини едновременно!
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приятели, живеете в помия. Желая ви от сърце да се отървете от чернилката в главите си, за да живеете по-добре и вие, и ближните ви.
4
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и за вас беше важно да коментирате поста на един комплексиран индивид. Щото и Димо ни е много важен! Добре, че задължиха радиата да пускат и БГ музика, да разберем какви световни таланти имаме..
3
9
 
11
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
След като си изля помията, дали стана по - велик? ИздигнА се в очите на околните... Аман от комплексирани индивиди, които само дебнат някой пост под който да се изходят.
2
8
 
14
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Много ли ти беше важно да се изкажеш?
1
31
 
17
 
! Отговори
Хронология за Димо преди 3 години
27.11.2020-концерт09.12.2020-в болница с ковид22.12.2020-с краката напредА вие след това си записвайте колкото искате.П.П. Погребението беше пълна простотия с нарушаване на всякакви мерки за сигурност - то не бяха песни, то не бяха танци, огромна тълпа без маски.... Вместо да се героизирате трябваше всеки от вас да отнесе по една безобразна глоба, че да ви влезе малко акъл в плоските кратуни.