Близо 400 заплахи е получил македонският представител на Евровизия

Васил Гарванлиев има български корени
20 мар 2021 16:53, Нели Христова
116
Близо 400 заплахи е получил македонският представител на Евровизия
Снимка: БГНЕС

Македонският представител на Евровизия Васил Гарванлиев буквално е линчуван от част от обществеността.

Публичното му изявление, че той има и българско гражданство, и видеото с българското знаме, което по-късно е изтеглено и променено, поставят музиката на заден план, за сметка на речта на омразата и тормоза, които, както каза в предаването "Стадион" на Канал 77, Йълмаз Дервиши, PR на Васил Гарванлиев, певецът страда в наши дни, информира македонското електронно издание MMC, цитирано от агенция "Фокус".

"Никой не е мислил какви ще са последиците от линча, насочен към него? Какво ще правим с 400-те съобщения и заплахи срещу него в профилите на Васил Гарванлиев? Някой чете ли коментарите и тормоза, които в момента текат в социалните медии? Някой ще носи ли отговорност за това? Ами ако някой посегне по-сериозно и нападне Васил Гарванлиев?", каза Дервиши.

На въпрос дали се страхува за сигурността на Гарванлиев и дали обмислят физическа охрана, Дервиши отговори: "Васил каза, че в момента е в безопасност, но ние сме малко притеснени и обмисляме и този аспект", каза Йълмаз Дервиши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТАЗИ МАКЕДОНИЯ ЩЕ ПРОПУСНЕ ЕВРОВИЗИЯ!ДОГОДИНА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НЕЗАБАВНОИ ОТКЪДЕ ЩЕ ГИ ВЗЕМЕ ТЕЗИ ЧАСТИ?
82
4
 
3
 
! Отговори
НЕЗАБАВНО преди 3 години
БЪЛГАРИЯ Е ДЛЪЖНА ДА ИЗПРАТИ СПЕЦИАЛНИ ВОЕННИ ЧАСТИ В МАКЕДОНОЯ С ЦЕЛ ДА ГАРАНТИРА БЕЗОПАСНОСТТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ТАМ!!!!!
81
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До петричСТИГА С ТИЯ ОМО ИЛИНДЕН БЕ?НИЕ ПОД ПИРИНА И БЕЗ ТЯХ ЗНАЕМ,ЧЕ СМЕ МАКЕДОНЦИ!
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВЪПРОСЪТ Е КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ЛИ?ОТТЕГЛЯШ ПЕСЕНТА ОТ ЕВРОВИЗИЯ И ДОГОДИНА ЖИВИ И ЗДРАВИ АКО ТЕ ВЗЕМАТ В БЪЛГАРИЯ СЕ ЯВЯВАШ НА ЕВРОВИЗИЯ ЗА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
79
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕТО КАКВО ИСКА ТОЗИ НА СНИМКАТА?СЛАВИ ТРИФОНОВ-ЧАЛГА МЕСИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ГО КАНИ ДА МУ ПЕЕ В ШОУТО.ДА СТЯГА КУФАРА И ДА ЗАМИНАВА КАКВО ЧАКА ОЩЕ...
78
3
 
3
 
! Отговори
Сега преди 3 години
Сега не съществува БКП и в Македония няма тяхното "БКП". Защо тогава според вас има такава негативна кампания и в двете държави? Някой задава ли си въпроса,защо се случва всичко това? Явно не е с цел да се харесваме.Такива въпроси трябва да си задаваме,а не само да четем и да си казваме ,че в Македония всичко е анти България и обратно там да си казват всичко е анти Македония. Аз не мисля въпреки всичко което се случва,че всички Македонци и Българи се мразят. Но както и да е,бъдете здрави.
77
12
 
1
 
! Отговори
Albanian, Plovdiv преди 3 години
Тая Македония трудно ще ви я дадем, българи. Това е наша, автохтонна земя. Трудно, трудно. По-добре се насочете към Беломорска Тракия, там имате 0,01-0,02 % да си върнете нещо.
76
2
 
0
 
! Отговори
Всеки преди 3 години
Всеки който смята ,че не е манипулиран е абсолютно заблуден за себе си и всичко около него. Манипулацията в момента е световна и лесно се прилага ,заради новите технологии. Като цяло власта у нас притежава медиите и ние почти нямаме свободна медия. Няма как да знаеш че си манипулиран.За да си сигурен че не си манипулиран ,трябва да си много богат и ти да контролираш медиите и да притежаваш власта.
75
1
 
2
 
! Отговори
До преди 3 години
Диана. По начина по който пишеш си личи,че не си жена. Аз бих ти оставил и телефона за да се видим лице в лице за да си приказваме.Аз не съм политически ориентиран.Просто се забавлявам като пиша тук.Иначе като цяло бих се радвал ако нямаше разделение ,каквото има у нас,а най-много би се радвал ако се обединим.с.Македония.Аз съм за обич,а не омраза.Аз не харесвам лошите неща и в двете държави,а на първо място корупцията и лошите политици и в двете държави.
74
4
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До АнонимеН74Само така, братле! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Всеки друг, дори и липсващата **** партия ще е по-добре от БСП! - не мога да си представя още 31 г. да се оправяме след нея...кошмар!
73
8
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ГЕРБ ЗАБЪРКАХА ЦЯЛАТА КАША СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЩОТО СА НАПЪЛНО НЕКАДЪРНИ!!!ГЕРБ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА НЕЗАБАВНО СЛЕД ИЗБОРИТЕ НА 4-ТИ АПРИЛ 2021!!!
72
1
 
6
 
! Отговори
Не преди 3 години
В Македония има за и против,както и у нас.Едните харесват ГЕРБ ,а други не харесват ГЕРБ. Проблема с това момче ,щеше да е сериозен,ако имаше 400 000 негативни коментари.400 коментара ги пишат три трола без проблем,с цел да направят напрежение и омраза.То и тук има такива. Теса с едни и същи имена за да може да им се плати. Има едни и същи в този сайт.Едноте са от ГЕРБ,други са от БСП и най-много са от ВМРО.Аз пиша различни неща,за да разбера кой от кои е.Нещо като хоби,забавно е.
71
3
 
1
 
! Отговори
да АЗ преди 3 години
Моля, ние не сме манипулирани.Ние си знаем истината за Македония от 70 години. Знаем за фшистката им политика.Но БКП, кято извърши отвратителния геноцид спрямо 2 милиона македонски българи си траеше, не смееше да повдигне глас за нищо, защото се страхуваше от СССР и Сърбия.Те носят вината, че не защитиха нашите братя, нашите роднини.Които минаха през месомелачката на комунизма.И до ден днешен те са манипулирани от сръбската пропаганда, като след 44та година минават прес нечуван терор.
70
2
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До ДоНе можеш да ми отговориш на въпроса защото няма да ти платят, смешнико! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТУКАТА!
69
5
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До ДианаЧЕ КОЙ ТИ ИСКА ВМИРИСАНОТО БСП !!!---------------ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВСЕКИ ДРУГ НО НЕ И ЗА ГЕРБ!АЗ ЩЕ СЪМ СЪС СЛАВИ ЩОТО КАЗА, ЧЕ ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С БОРИСОВ!
68
3
 
1
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До АзИ какви са тези "само негативни новини" от Македония. които си слушал от години, значи?Защото аз от години не съм слушала никакви новини за Македония, ако не се смята удавянето на българите в Охридското езеро....Говори конкретно, значи...Никой не ти говори тук за хората в СРМ, говорим точно за ИСТИНАТА, ако не си забелязал, а тя не зависи от хората, които нямат отношение към нея, а от онези, които я правят такава каквато е, БСП-сърбино!
67
4
 
1
 
! Отговори
о преди 3 години
Появи се още един платен създател на омразата.Охридски
66
2
 
9
 
! Отговори
Охридски преди 3 години
В момента в рсм/бюрм кипи откровен дивашки расизъм спрямо всичко българско! Шокиращо е че тези индивиди (македоноиди) твърдят че цивилизацията и вселената произлиза от ТЯХ! Болестно състояние на цялото им общество - да се консолидира върху омраза и злоба!
65
1
 
2
 
! Отговори
До преди 3 години
Диана,ще ти отговоря на въпроса ,ако ми кажеш кой ти плаща.