Близо 400 заплахи е получил македонският представител на Евровизия

Васил Гарванлиев има български корени
20 мар 2021 16:53, Нели Христова
116
Близо 400 заплахи е получил македонският представител на Евровизия
Снимка: БГНЕС

Македонският представител на Евровизия Васил Гарванлиев буквално е линчуван от част от обществеността.

Публичното му изявление, че той има и българско гражданство, и видеото с българското знаме, което по-късно е изтеглено и променено, поставят музиката на заден план, за сметка на речта на омразата и тормоза, които, както каза в предаването "Стадион" на Канал 77, Йълмаз Дервиши, PR на Васил Гарванлиев, певецът страда в наши дни, информира македонското електронно издание MMC, цитирано от агенция "Фокус".

"Никой не е мислил какви ще са последиците от линча, насочен към него? Какво ще правим с 400-те съобщения и заплахи срещу него в профилите на Васил Гарванлиев? Някой чете ли коментарите и тормоза, които в момента текат в социалните медии? Някой ще носи ли отговорност за това? Ами ако някой посегне по-сериозно и нападне Васил Гарванлиев?", каза Дервиши.

На въпрос дали се страхува за сигурността на Гарванлиев и дали обмислят физическа охрана, Дервиши отговори: "Васил каза, че в момента е в безопасност, но ние сме малко притеснени и обмисляме и този аспект", каза Йълмаз Дервиши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
1
 
! Отговори
До Щщщ преди 3 години
''Македонизмът'' се е зародил още преди Сталин - в началото на 20-ти век, сред ляво-ориентирани членове на ВМРО, които въпреки, че са били малцинство, след насилственото присъединяване на Македония към Сърбия, получават държавна (военна) помощ, и успяват да се наложат ! Ако вместо да търсят цар от Запада, немилеещ за целокупния ни народ, тогавашните българи бяха създали ''Чиста и свята република'' по завета на Левски, сега сигурно щяхме да сме заедно в една по-голяма и силна България !
23
1
 
5
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
Каракачанов ги изкарва на показ публично, най коментирания там,няма лошо,защото тяхното повече не може да се толерира.3 години ни използват добронамереността и подкрепата а в същото време речта на омразата расте реципрочно,протакат преговори ,комисии,налагат се,плащат на лобисти срещу нас,българите са дискриминирани и т.н.Нека ги провокира да имат теми от които бягат!
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
жалка картинка са тез макета. Комплексарщина и промити мозъци тип северна корея.
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е отвратително ,21 век.Днес с модерните комуникации се разбира бързо как действат " антифашистите " сръбски еничари родоотдстъпници,и е нагледен пример как са репресирани българите след 1944 г. с много жертви,жестокости срещу българското самосъзнание,унижения за липса на самочувствие и достойнство!Гротеска!Тъжно!Прави от страх от разкрития за мерското участие на извършителите " национални герои" как и какви средства е създадена т.н." македонска" нация,и на днешните политически последователи
20
7
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Каракачанов предизвика в Македония истинска любов и уважение към всичко българско
19
2
 
7
 
! Отговори
тия са тотално луди! преди 3 години
Само не мога да разбера какво толкова на макетата са им направили литвийците, че го тормозят човека? Нашето знаме е с БЯЛО, а това е жълто. Това е знамето на Литва! То бива да си дъбава глава, ама чак пък толкова... Някакви бесни булгари им се привиждат. Че ние ако ви пуснем половината Столипиново на еднодневна екскурзия и нищо няма да остане в ...а, да Р. Северна Македония. Самото им име е унижение. Все едно има република Люлин 5. Най-големият псхиходиспансер в Европа си има държава.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако са толкова зли каквито демонстрират, предпочитам да нямам нищо общо с такива простаци. Съжалявам. Иначе ако става дума за бой - вече е друго нещо.
17
1
 
7
 
! Отговори
12 points goes to... преди 3 години
Ето за кого ще отидат нашите 12 точки.
16
3
 
5
 
! Отговори
До Хейтър преди 3 години
Хейтър , по скоро ще се разпаднат на сръбска и албанска маст . В Македония много обичат сърбите , но мразят българите . Много по- лесно ще ги прилапат братята сърби . Все пак десетилетия наред тяхната политика си свърши своето . За макетата ние сме лоши , гадни , татари и низши хора а те са антички . Обработени са много добре и спасение няма нито за тях , нито за нас ...
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тодор АлександровМного ми е интересно как се сваля чуждо правителство. Който не ни обича да си седи там, където си е избрал съвсем сам.
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите ревът, аджеба защо комунистите от Македония ни мразят... Комунистите са най големите предатели на България
13
4
 
6
 
! Отговори
Щщщ преди 3 години
Македонски проблем ни е дар от Коминтерна-Сталин, Тито, Димитров!
12
3
 
14
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
Певецът е български гражданин. Външно министерство и Захариева трябва да реагират остро. Тормозят човек, че е с българско самосъзнание. Представяте ли си ние да тормозим така Тони Стораро че е турчин. Ердоган ще ни изяде.
11
3
 
12
 
! Отговори
Макетата са преди 3 години
Много инатливи по природа. Много добре знаят, че са си чисти българи и точно затова ще си извадят червата да твърдят, че са македонци. Да си стоят в периферията, не ни трябват.
10
4
 
10
 
! Отговори
Нона преди 3 години
Елате си всички, които имате българско самосъзнание, а там като останат шепа "македонци" да ги видим що ще чинат. Нема доктори да имат, нема адвокати, само депутати!
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-големата грешка на Баце е договора от 2017 година и подкрепата ни за членството им в НАТО, тия неща ще ни струват много скъпо за в бъдеще
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов, защо не искаш ЕС да ни подкрепи в тая разправия с фашистите от Скопие?Защо мълчиш?Нали искаш да гласуват хората за теб?СТРАХ ЛИ ТЕ Е???
7
4
 
21
 
! Отговори
Хейтър преди 3 години
Ето едно хубаво доказателство как в Македония репресират хората с българско самосъзнание и защо не трябва да влизат в ЕС. Докато се разпаднат на българска и албанска част. Борисов, Захариева спите ли!!!
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са войнстващите сърбомакедонисти, това са удбаши които все още са на власт в РСМ и ръководят службите! От 1945 г чрез терор и дезинформация те превърнаха част от българите в изр оди ,по същия начин както турците правеха от момчетата християни еничари! Както казват албанците за тези из роди,господ ги направи българи,а Тито македонци" техния виц,когато изкъпеш хубаво един македонец" излиза чист българин! Прочетете на Вазов стихотворението "Ща си ти" и всичко ще ви стане ясно!
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гарванлиев е българин и следователно да ни представлява на Евровизия той.Родоотстъпниците които са предали кръвта на дедите си да ги е срам.