Азис към Фънки в "Като две капки вода": Расистко поведение

Певецът и музикантът се скараха в ефир
30 мар 2021 07:20,
177
Азис към Фънки в "Като две капки вода": Расистко поведение
Снимка: Кадър Нова тв

Да излезеш демонстративно от шоуто, сякаш се гнусиш от моя образ, който направи Рафи, беше расистко поведение! С тези думи Азис се обърна към Фънки в края на предаването "Като две капки вода", минути преди да чуе оценката за своето представяне.

"Имам достатъчно интелектуален багаж, за да знам кога и какво да кажа", отговори му Фънки.

Двамата музиканти се скараха на живо в музикалното шоу "Като две капки вода" - нещо, което се случва за първи път.

Реакцията на Азис бе провокирана от действията на Фънки по време на изпълнението на Рафи. Рафи трябваше да имитира Азис и песента му "Сен Тропе", затова се появи на сцената в кожено яке с остри капси, къси панталони, прилепнали по него и боти на висок ток.

След края на изпълнението му, когато дойде време журито, в което влизат Фънки, Хилда Казасян и Юлиан Вергов, да коментира представянето, Фънки напусна мястото си и обясни, че отива за вода, за да не каже нещо лошо. Изгледа коментарите на Хилда Казасян и Вергов от дъното на залата и когато чу добрите им коментари от изпълнението на Рафи, попита: Вие глухи ли сте, не виждате ли?

След като 8-те артисти завършиха представянето си, Азис се изправи и обясни, че иска да каже нещо сериозно. Тогава именно показа колко обиден се е почувствал от отношението на Фънки.

Фънки обясни, че е професионалист от дълги години и знае кога да говори, както и че е достатъчно интелигентен, за да не обижда директно в ефира.

"А ние сме аматьори, така ли?", попита Азис.

"Можеш да си мислиш каквото искаш", отвърна Фънки.

В крайна сметка той даде достатъчно висока оценка - 9, на Рафи, като обясни, че образът на Азис е доста труден за наподобяване.

А именно Азис, който се справя доста под очакванията в "Като две капки вода", спечели в това издание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
5
 
! Отговори
Rado преди 3 години
Този Фънки пък за какъв се има този муфтаджия все се прави че разбира от всичко а по точно от нищо един тлъст глиган който се мазне на всеки и се навира там където не му е работата защо изобщо го излъчват по телевизията
142
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-противното нещо, поради което нямам и вече телевизор у дома, е показването на цветни и нормализирането на тази практика. Иначе тези дни имаше повод за празнуване. Собственикък на бТВ, един от насаждащите расово смесване, се утрепа. Да, същият този, който ни беше представян като "чех", който е толкова чех, колкото Путин и мафиотите му са руснаци - все едни от такъв един особен етнос с една особена религия и желание да управляват всички.
141
4
 
4
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 години
И двамата се мислят за безгрешни и неповторими и затова не се разбират.Братя по душа.
140
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали сме демокрация, няма цензура, всеки се оправя според пазара и харесванията. И какво се получава? Азис има по 30 млн гледания в тубата, а Фънки кой беше - пияния Шрек от биг брадър... Несравними неща. Защо?!? Защото единия има комплекси и мисли, че е нещо повече от другия и се прави на интересен - излязъл да се жабури. Това ли е важното? Важното е да уважаваш различните - хората или музиката, която ти лично няма да слушаш или не харесваш. Това са големите хора. Другите искат да са големи.
139
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Азисе, ти си професионален чалгар, да! Благодарение на теб и такива като теб страната е все по-противна.
138
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Азис премиер.
137
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съвет към продуцентите на тези шоута - абе направете нещо ново и интересно, тези формати омръзнаха на хората.
136
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не понасям хора, които се мислят за последна инстанция и оплюват творчеството на други - това е пълна комплексарщина. В Черно фередже има ли творчество? Едни цинични текстове и глупости, а музиката е преписана. Забавен жанр, ама едните са по- от другите, така ли? А по принцип хората, които мразят чалгата като цяло са супер ограничени - това е музика за забавление. Оставете хората да слушат каквото си искат, каквото им е кеф.
135
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аве, що триете коментари пак!?!
134
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баси, това си е толкова гнусно, арменски гей се прави на ромски гей, сигурно Фънки е отишъл да повръща.
133
4
 
3
 
! Отговори
Част 2 преди 3 години
До 88През храстите се той провира (ой ламио) отсякъде добре брониран и акта полов ще е спорен със х*я му огнеупорен.Между другото това е от репоертоара на музикалния критик Фики. ;)
132
19
 
13
 
! Отговори
Част 1 преди 3 години
До 88Това, което си написал е много сбъркано, от всички гледни точки.Азис е шоумен. Факт. Точка.Това, което е правил се е (и винаги ще) се продава. Факт. Точка.Това, което е постигнал скоро никой няма да може да го постигне. Факт. Точка.Фънки винаги е компенсирал върховно ниската си музикална култура и ниско самочувствие със скандални изказвания и гръмки и заучени фрази.
131
2
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
То това шоу е за всичко друго но не и за музика! Music Idol преди години беше добро шоу за музика и откриване на млади таланти! Още си спомням невероятните изпълнения на едно момиче, даже и името си спомням- Валентина Димитрова! Нейсе- важното е да се гледа и банковата сметка на Мъгардич да се умножава!
130
3
 
11
 
! Отговори
крис преди 3 години
До АнонименАми то сега е много модерно да си расово дискриминиран и сексуално малтретиран и плеймейтките и ромите разбраха на къде духа вятъра.Тези които имат повече от две гънки в мозъка де!
129
1
 
7
 
! Отговори
Киро Жарта преди 3 години
Аз обичам Хилда Казасян,това прави ли ме хуманист ?
128
21
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Не махните ли този Фънки с размитият мозък от рок и пиянство, рейтингът Ви ще падне. Да види себе си, колко е гнусен, после да дава оценки!
127
5
 
22
 
! Отговори
Чичо Скруч преди 3 години
До Анонименседи мирен, шишко.Фънки не е казал нищо расистско!Обясни ти на детето си какво е това дето се пъне по телевизията.М,лумник!
126
3
 
19
 
! Отговори
Врачанка преди 3 години
Не мисля, че в това предаване и телевизия има място за чалга. За всяко нещо си има място и време. Фънки не е казал нищо расистко. Към Азис нищо лично/не слушам музика като неговата, но го харесвам като човек/.
125
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свинята фдънки да не се обяснява, а да си заработва надницата, като си се хванал, ще оценяваш всички жанрове и изпълнители
124
8
 
23
 
! Отговори
88 преди 3 години
Колкото по-често се злоупотребява с даден израз, толкова по-бързо губи той смисъла си. Азис е последният, който има основание да се оплаква от расизъм - акламиран и богат въпреки произхода и фейкнатите си сексуални предпочитания. Но щом и чалгарите заговориха за расизъм, време е от Тел Авив да измислят нова причина за глобално хейтене между хората.И между другото, расизмът е съвсем нормално, естествено и здравословно чувство.