Победителите на „Евровизия“: Нашата лична рецепта е винаги да бъдем автентични

Италианската група "Манескин" са щастливи да свирят рок
23 май 2021 12:06, Елка Василева
91
Победителите на „Евровизия“: Нашата лична рецепта е винаги да бъдем автентични

Италия в лицето на група "Манескин" са големият победител на "Евровизия". Рок песен на италиански език, с послание за различните и с много енергия спечели сърцата на публиката, както и вота на националните журита. Залата в Ротердам буквално избухна от ръкопляскания при тяхното изпълнение.

Още по темата

"Ние не дойдохме тук с огромни очаквания. Тук сме само, за да изпълним нашата песен, да споделим нашата музика, да бъдем такива каквито сме. Така че сме наистина щастливи от това, което се случва с нас. Основно за нас е да споделим музиката си. Така и пеем. И сякаш хората наистина харесват нашата песен и сме много, много щастливи от това", каза вокалистът на "Манескин" Дамиано в интервю пред БНТ.

"Ние сме просто четирима души, които обожават това, което правят. Свирим рок и въпреки че това може би не е най-често срещаният стил музика, който се прави в наши дни, ние сме много щастливи да свирим рок. И наистина сме убедени, че най-важното е да правиш това, което обичаш, и да бъдеш истински. Точно такива се опитваме да бъдем ние", каза басистът на групата Виктория.

В отговор на въпрос дали има рецепта за печелене на Евровизия китаристът на „Манескин“ Томас каза: "Ние много се вълнуваме от участието на Евровизия. Ние обичаме музиката". Той и басистът на "Манескин: казват: "Не мислим, че има рецепти".

"Нашата лична рецепта е винаги да бъдем автентични", каза вокалистът Дамиано.

"Не изпитваме напрежение. Просто много се радваме да бъдем тук. Фокусирани сме върху музиката и просто искаме да изразяваме себе си чрез нашата музика", каза Елтън - барабани на "Манескин".

Запитан, ако трябва да изпеят своите чувства в момента, вокалистът на "Манескин" Дамиано каза: "О, това би била песента "I'm so excited" на Pointer Sisters. Ние сме развълнувани, наистина развълнувани".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
11
 
! Отговори
до 49 от честно преди 2 години
Те всичките все от еврейски произход,че се бъркаш. Една друга еврейка пя преди 3 години на Евровизия. Беше по-дебела от сегашната малтийка и НЕ можеше хич да пее,ама спечели само защото тежеше 300 кг и щото е еврейка. Не говорим за Ейми Уайнхаус,тя беше татуирана наркоманка,която лансираха изкуствено-еврейка как иначе? Светът се върти около евреите,само македонците смятат,че и луната е македонска.
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мааалко по джендърско и щяхме да сме пред Гърция.Явно пдрстт по се цени в ЕС. Ценности Сър!
48
3
 
1
 
! Отговори
11 преди 2 години
До честноТаман се чудех откъде са го откраднали тва "парче".
47
7
 
8
 
! Отговори
Вето преди 2 години
Азербайджанската песен имаше много гледания на официалното видео, сръбската също и кипърската за разлика от нашата заспала песен както казваха много "фенове". Накрая какво излезе, България е на предни позиции за разлика от кифлите с бързи песни. А 2020та като отложиха конкурса за Евровизия ми мина през ум, че тази година ще победи Италия без значение каква ще е песента им за 2021ва. И познах. По - долу имаше също коментар, Италя спечели заради многото жертви с covid 19. ЕвроУтеха за Италия..
46
4
 
13
 
! Отговори
Офф преди 2 години
Макар че обичам рока, в случая имаше къде-къде по-хубави песни и изпълнения.. !
45
3
 
11
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Превода на заглавието на ,,песента победител,, е Мълчаливи и добри. Песен без всякакво съдържание и няма нищо общо с рокендрола или може би това е едно ново движение
44
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До честноОт Израел беше водеща но май че е увеличила килата и се е татуирала.
43
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КироСнимаха ги с космясали мишници.
42
4
 
10
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Абе защо в бг медиите няма нищо, за това как камерите ги снимаха как смъркат.
41
2
 
17
 
! Отговори
До 37. Българка преди 2 години
В Италия съм от доста години и разбирам текста , вярвайте че е пълна порнография тази песен. Наблягаше като припев че не е добре с главата ,но явно това са предпочитани парчета ,от друго поколение съм но разбирам от хубаво. На техния фестивал Санремо имаше далеч по стойностни парчета , специално тази година на, но вкус приятел няма.
40
1
 
22
 
! Отговори
честно преди 2 години
Финландската песен ме грабна най-много. Сякаш чувам oтново LINKIN PARK. Добре,че не спечели Малта. Тая от Малта колко килограма тежеше? Нямам нищо против едрите жени,ама това недоразумение на сцената ми напомняше една друга жълта ламя израелска дето спечели Евровизия преди години. Писна ми от *** и лесбийки и чернокожи. От Израел чернокожа, от Холандия, Швеция и Великобритания чернокожи. От Германия рус *** с чернокожи певици. Това трябва да е музикален конкурс,а не реклама на кожи!
39
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашата заспала песен не може да се сравнява с песента -победител. Вики няма никаква харизма , а облеклото й беше отвратително. Изобщо няма за какво да се хванеш , за да я харесаш.
38
6
 
14
 
! Отговори
Даскала преди 2 години
Песента избухва от началото и до самия и край продължава да гради . Нашата Виктория се представи великолепно , но с тази песничка - толкоз.Вие продължавайте да смучете собствената си отрова и гледайте нещо , което плюете като простите овце , които сте !
37
6
 
24
 
! Отговори
Николайко Перник преди 2 години
Предимно слушам рок и метъл, но италианците изпяха едно нищо.Вокалът вместо да пее - рапира.Музиката с три тона и няма нищо интересно в аранжимента.Никаква мелодия не можеш да запомниш. Пълна боза, но зрителите явно са зажаднели за рок и гласуваха все едно Меноуър са излезли на сцената.
36
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхотна песен!!! За пръв след път яка песен да спечели. Слушам я вече 10 пъти. Аман от бози до сега.
35
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ужас бг: Хаха най-добрата. Егати джендърите. Не че слушах всички песни, но Швеция, Франция даже и Гърция бяха много по-добри
34
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напротив Финландската песен беше по-непрофесионална и прекалено натрапчива и комерсиална.Италянците си пеела инспириран тяхната музика и затова изглеждаше естествена.Наистина стойностна песен,но все пак всичко е въпрос на харесване. На мен и голяма част от хората в Европа им хареса.И певеца,бъдете сигурни харесва жени и те него.Но това така или иначе е без значение,защото това е музикално състезание е не сексуално между хетеро,би или хомосексуални.
33
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ужас бгТя е на италиански и нищо не се разбира. Не знам колко хора разбират италиански в Европа но гласуват.
32
18
 
16
 
! Отговори
Ужас бг преди 2 години
Най-добрата песен спечели, напълно нормално, българина трябва да престане да се излага с комплексарщина и ниско IQ, цял свят ни се подиграва!
31
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнгелУспеха е мафия + италиано емгранти. Бг трябва да праща по някой оперен певец с минимум бюджет и ако успее ше вземе някоя точка. Другите милиони по-добре е да се насочат за помощи за безработните ансамбли в бг вместо да се пръскат за бесмислена еврогавра.