Победителите от "Евровизия" ще се подложат на тест за наркотици

Музикантите са поискали тест още снощи, но той не е бил осигурен
23 май 2021 20:06, Нели Христова
75
Победителите от "Евровизия" ще се подложат на тест за наркотици
Снимка: БГНЕС

Вокалистът на рок бандата "Манескин", която спечели "Евровизия" 2021, ще премине доброволно тест за наличие на наркотици в организма. Това съобщиха организаторите на надпреварата, коментирайки слуховете, че певецът Дамиано Давид може да е бил под въздействието на наркотици.

„Знаем за слуховете около видеоклипа на италианските победители в конкурса за песен на Евровизия, заснет снощи в зелената стая (местата, където изпълнителите очакват обявяването на резултатите –бел. ред.)“, се казва в изявлението.

„Групата решително опровергава обвиненията в употреба на наркотици, а посоченият певец ще се подложи на доброволен тест, когато се прибере у дома. Самата група поиска тест снощи, но "Евровизия" не успя да организира незабавно теста.”, се казва още в съобщението, цитирано от БНТ.

В заснето видео можете да се види как вокалистът се навежда към масата и веднага се отдръпва от нея. Какво точно има на масата обаче е невъзможно да се каже.

Групата, мениджърите и ръководителят на делегацията информираха организаторите, че в зелената стая няма наркотици. Според техните обяснения на масата е била счупена бутилка или стъкло, а изпълнителят се е опитала да издуха или да изчетка фрагментите.

От "Евровизия" потвърдиха, че след проверка в близост до масата е намерено счупено стъкло. "Ние внимателно проучваме кадрите и ще предоставим допълнителна информация, когато се появи", подчертаха организаторите на музикалния конкурс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
31
0
 
0
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
☚☛☜☝☞☟✌✍✍✝✞
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 34И на мeн ми стори чe смърка, но си промeних мнeниeто когато сe изправи. Нямашe и грам бял прах по ноздритe му.
29
2
 
12
 
! Отговори
Ебассси преди 2 години
Гледах ги . Гледах и обвиненията. Ами пича направо си шмъркаше линийка на масата . Какви гллупости за счупено стъкло? Кой нормален "духа" стъклени парченца от някаква повърхност с нос опрян в нея? Докато другия се оглежда гузно наоколо дали някой друг гледа.Но какви ще са последствията само ръководството на Евровизия ще каже. Изпълнителите изглеждат достатъчно мизеррни... наркомани са ... пеят за джендърска любов... също като останалите победители от предишни години.Смятам че ще ги покрият.
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още има ли нормални да гледат този добре режисиран театър, място за прокарване на новите ценности. От години в регламента е записано кои са правилните текстове и изпълнители, също както при "Оскар"-ите, оценяването става на база до колко си покрил изискванията и си се вместил в политкоректното
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наркомани ..но спечелили от гласувалите наркомани ,ква Евровизия бря еврогейския съюз)
26
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление си оставаме злобен и гаден народ не оценяващ нито собствените си пагуби, нито чуждите успехина почит са Галена и Криско.Италия се справи блестящо! Бг не особено правилен избор на песен и изпълнител, не оправда високите очаквания. Твърде меланхолично
25
3
 
17
 
! Отговори
Неразбрал преди 2 години
Каква Евровизия, като само ни натряскват тези юдеи, от кога и те станаха европейци? Не стига, че са окупирали незаконно земята на палестинците, ами и това( да не им изброявам и други грехове, че 24 часа да пиша , пак няма да ми стигнат). Колкото до този бенд, то и без тест си личи, че са смъркачи. В случай, че теста е отрицателен, показва каква е корупцията и в тази страна.
24
2
 
17
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Мацката много хубаво ближе купата. Личи си, че е голяма майсторка в занаята.
23
0
 
16
 
! Отговори
5779 преди 2 години
Излагация и резили
22
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20Да се запозная с ,,творчеството"на ...!Чак пък такъв мазохист не съм ,даже не съм и гледал и слушал песента.Достатачно ми беше да видя снимката на изпълнителите за да ми стане лошо и повърна,все още не мога да се оправя!
21
1
 
20
 
! Отговори
До 9 и до 20 преди 2 години
Половата принадлежност има обща с много неща, например с продължаването на човешкия род и с психичното здраве. При несъответствие между биологичен и психичен пол първото е трудно постижимо, а воторото е силно застрашено. А що се касае до сценично поведение, има доста примери за перфекта визия и харизма сред класиците на рока. Споменавам рок, защото тези от снимката за това претендират. Само дето италиански рок е нещо като английска кухня, гай. Или гей?
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20 ,, 1милион гледали видеоклипа"Аз пък съм сигурен ,че имат повече от милион последователи,все пак наркоманията има заплашителни размери в Европа !
19
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом е наркоман и едновременно еврожендерас значи ще спечели със сигурност!
18
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е лошо да се запознаете с творчеството, като цяло на групата, преди да пишете абсурдни коментари тук. Тези пичове и басистката им са толкова харизматични и са изключителни професионалисти, за разлика от много др. участници в конкурса. Не случайно над милион и половина фенове ги подкрепят дори в соц. мрежи. Плюс това тук всякакви полови определения са меко казани смешнии и излишни. Това е сценично поведение гайс!!!
17
9
 
7
 
! Отговори
Бау преди 2 години
има конспирация, според ***. Няма как да е нещо нормално! Има скандал! Иначе не е интересно ...
16
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Содомвизия 2021
15
1
 
22
 
! Отговори
Теле зрител преди 2 години
Че 7ма ли нормален там?Каквато стана Европата такава стана и евровизията и!Широкорекламирано сборище на всякакви некадърници надвикващи се върху сбирщайн от мелодии крадени оттук и там!Истински талантливите певци и музиканти които се слушат не ходят на тая измишльотина!
14
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така като гледам пак сте тръгнали да давате тон в живота на другите и от вас по-праведни и "нормални" няма :) имате ли идея колко сте смешни реално?
13
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази Джендървизия трябва да си куку за да я гледаш.