Калин Вельов и "Бразилейро" - смес от самба, хаус, регетон и поп музика

Изпълнителят очаква след година албумът да е завършен
11 ное 2021 22:30, Анисия Иванова
13

Вълнуваща комбинация от самба, хаус, регетон и поп ни подарява певецът Калин Вельов с новата си песен "Бразилейро". Тя е част от международния му проект "Амазония".

"Бразилейро" на португалски означава бразилец, простичко. Текстът на всички песни от "Амазония" са написани от Лариса Франклин, която всъщност е хореограф, певица, текстописец. Тя е от Рио де Жанейро. Музиката е моя", разказа Вельов в "България сутрин".

"Най-интересното е колаборацията с DJ. Повече време ми отне да достигна до българските DJ, който е и музикален продуцент - Danny Slim", посочи още той пред Bulgaria ON AIR.

Вельов очаква след година албумът да е завършен. Клипът към новата му песен е сниман на Южното Черноморие. Участващите в проекта "Амазония" артисти са 7-8. Зависи от сцената и момента на представянето. Музикално-танцувалният проект е отворен.

"Благодарение на масовата ваксинация и "зелените сертификати" хората по света вече мислят как да излязат от икономическата криза и вървят напред. Всички мои познати от останалата част на Европа казват, че животът вече тече и няма рестрикции. Там хората на 80-90% са ваксинирани, трябва да вървим по този път. Година-две ще забавим темпо, изоставаме", каза за финал Вельов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Менто преди 2 години
ГНЯССС.!.
6
0
 
12
 
! Отговори
Break преди 2 години
Преди години, когато делихме една репетиционна с въпросния, той всеки път закъсняваше с наема и винаги ме мотаеше, оставяше пари кога е на кеф и така се натрупваха суми. Накрая всички се изпокарахме заради него, защото всеки се бъркаше в джоба, а наш тарикатчо въобще не го интересуваше. Вината си беше моя, но няма да забравя как този *** веднъж след едно свирене го видях да си прибира част от хонорара, който беше за всички нас, да си го разделим по равно.... Поредното разочарование!
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Калинчо е халтураджия.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tози гербав екс депутат видя, че за нищо не го биеа
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нито съм чул, нито видял някой да слуша Вельов в колата или вкъщи. Толкова за тоя "музикант".
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ду *** дата от ГРОБ - айде стига предизборна реклама на лакеите на Про стоя.
1
0
 
6
 
! Отговори
Лили Иванов преди 2 години
Преди години ,някъв от брадчедите,беше блъснал и убил чичото на Вельов ,който си вървял по банкета, ей така за кеф го убил нарочно. Какво стана после с този случай ?